RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 29 Mayıs 2021, Cumartesi 12:41:31 tarihnde eklendi. 131 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bjaniya’dan Esad’a Kutlama!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, SURİYE ARAP CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAZANAN BEŞAR ESAD’A KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ!
Bjaniya’dan Esad’a Kutlama!
29/05/2021. Suhum. 28 Mayıs 2021. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, Suriye Arap Cumhuriyeti'nde yapılan devlet başkanlığı seçimlerinde elde ettiği zaferden dolayı Beşar Esad'a tebrik mesajı gönderdi.  
 
Aslan Bjaniya Kutlama Mesajı:
 
“Sayın devlet başkanı, Suriye Arap Cumhuriyeti devlet başkanlığı seçiminde elde etmiş olduğunuz kesin zaferiniz için sizi tebrik ediyorum. Halk oylamasının sonuçları, ülkenizin egemenliğini korumaya yönelik politikanıza Suriye halkının yüksek desteğine tanıklık etmektedir ve Ülkenizin toprak bütünlüğü sizin kişisel cesaretiniz, devlet yönetiminizle Suriye halkının ana vatanını uluslararası teröristlerden kurtarmayı başarmış olmanızdan dolayı takdiri hak etmektedir.

Suriye Arap Cumhuriyeti'ne yapmış olduğum resmi ziyaret sırasında ki görüşmelerde özel bir sıcaklıkla karşılandığımızı biliyorum. Size, Suriye Arap Cumhuriyeti devlet yönetimine, Suriye halkına, topraklarınızda kaldığımız süre boyunca hissettiğimiz misafirperverlik ve iyi tutum için en içten teşekkürlerimi iletiyorum. 

Yapmış olduğumuz ziyaretin sonuçlarının, Abhazya ile Suriye arasında ülkelerimizin halklarının yararına kapsamlı, karşılıklı yarar sağlayan ilişkilerin geliştirilmesi üzerinde şüphesiz büyük bir olumlu etkisi olacaktır.

Bu fırsatı değerlendirerek belirtmek isterim ki, Abhazya'da her zaman hoş karşılanacak bir misafir olarak beklendiğinizi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Sayın devlet başkanı size sağlık, Suriye Arap Cumhuriyeti'ne hizmetinizde yeni zaferler ve Suriye halkına barış ve refah getirmenizi diliyorum.

Saygılarımla, 

Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya.”
 
Kaynak: www.apsnypress.info
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.