RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2021, Salı 08:41:42 tarihnde eklendi. 234 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan, Beşar Kahvaltı'da Buluştu!

SURİYE DEVLET BAŞKANI BEŞAR ESAD “HENÜZ ABHAZYA’YA GİTMEDİM, AMA ŞİMDİDEN ONU ÖZLÜYORUM!”
Aslan, Beşar Kahvaltı'da Buluştu!
25/05/2021. Suhum. 20 Mayıs 2021. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya’nın Suriye Arap Cumhuriyeti’ne yapmış olduğu resmi ziyaret 20 Mayıs 2021 tarihinde sona erdi. Suriye Arap Cumhuriyeti Devlet Başkanı Beşar Esad, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya onuruna kahvaltı daveti verdi. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı basın servisinin bildirdiğine göre, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Aslan Bjaniya'yı resmi bir kahvaltıya davet etti. Beşar Esad, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı'nın Şam'da konakladığı ikametgahına sabah geldi. Özel bir saygının işareti olarak, devlet başkanlarının birlikte kahvaltıya gittiği arabayı Beşar Esad kullandı.
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, Beşar Esad'a kendisine ve tüm Abhaz heyetine sunduğu sıcak karşılama için teşekkür etti.
 
Aslan Bzhania, “Ülkenizde bulunduğumuz her dakika Suriye halkı ve devlet yönetimi tarafından Abhazya'ya karşı özellikle sıcak bir ilgi gördük” dedi.
 
Aslan Bjaniya “Resmi toplantıların sonuçlarının Abhazya ve Suriye vatandaşlarına karşılıklı yarar sağlayacağına ve dostluğumuzun ülkeler arası ilişkilerin daha da etkin bir biçimde gelişmesine katkıda bulunacağından eminim” dedi.
 
Aslan Bjaniya, Suriye’de yapılacak olan devlet başkanlığı seçimlerinde Beşar Esad'a başarılar ve Suriye halkına sunacağı yeni hizmetlerde zafer dileğinde bulundu. Devlet başkanı, Suriyeli mevkidaşını kendisi için uygun olan herhangi bir zamanda Abhazya'yı ziyarete davet etti. 
 
Suriye Devlet Başkanı Abhazya halkına barış ve refah dileklerini iletti. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, “Henüz Abhazya'ya gitmedim, ancak onu şimdiden özlüyorum” dedi.
 
Kaynak: www.apsnypress.info
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.