RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2021, Pazartesi 00:34:13 tarihnde eklendi. 118 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’dan Suriye’ye Ziyaret!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, SURİYE ARAP CUMHURİYETİ’NE RESMİ ZİYARET YAPIYOR!
Abhazya’dan Suriye’ye Ziyaret!
17/05/2021. Suhum. 16 Mayıs 2021. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, resmi bir ziyaret için Suriye Arap Cumhuriyeti'ne gitti.
 
Abhazya Cumhuriyeti Devclet Başkanı Aslan Bjaniya, Şam'daki uluslararası havalimanında, Suriye Arap Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı Zuheyir Khazim, Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayman Susan ve Suriye hükümetinin diğer temsilcileri tarafından karşılandı.
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya başkanlığındaki, Abhazya'nın resmi delegasyonu:
 
Abhazya Cumhuriyeti Halk Meclisi Başkanı Valery Kvarchia, Cumhurbaşkanlığı İdaresi Başkanı Alkhas Kvitsinia, Birinci Başbakan Yardımcısı, Tarım Bakanı Beslan Jopua, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi Bakanı Christina Özgan, Dışişleri Bakanı Daur Kove , Turizm Bakanı Teimuraz Khishba, Abhazya'nın Suriye Arap Cumhuriyeti Büyükelçisi Bagrat Khutaba, Parlamento Başkan Yardımcısı Levon Galustyan, Milletvekilleri Omar Jinjolia, Astamur Logua, Ilya Gunia ve Raul Lolua.
 
Resmi ziyaret programı 17 Mayıs'ta başlayacak. Abhazya Cumhuriyeti devlet başkanı Aslan Bjaniya'nın Suriyeli mevkidaşı Beşar Esad ve Suriye Arap Cumhuriyeti'nin diğer liderleriyle görüşmesi planlanıyor. Ziyaret sırasında Abhaz-Suriye hükümetlerarası komisyonun ilk toplantısı, Abhazya cumhuriyeti parlamento başkanı Valery Kvarcia ve Suriye Arap Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Hammuda Sabakh ile bir toplantı gerçekleştirilecek. Abhazya Cumhuriyeti devlet başkanı, Suriye'deki Abhaz diasporasıyla görüşecek, General Walid Amarşan'ın mezarını ziyaret edecek ve ailesinin üyeleriyle görüşecek. 
 
Kaynak: www.apsnypress.info
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.