RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Mayıs 2021, Pazar 09:48:40 tarihnde eklendi. 156 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vladimir Putin’den Kutlama Mesajı!

VLADİMİR PUTİN, ARALARINDA ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA DEVLET BAŞKANLARI OLMAK ÜZERE, DÜNYA LİDERLERİNE, 9 MAYIS BÜYÜK VATANSEVERLİK SAVAŞI ZAFERİ 76. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ.
Vladimir Putin’den Kutlama Mesajı!
09/05/2021. Moskova. Kremlin Basın Servisi.08 Mayis 2021. Saat:12.05. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба).  Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferinin 76. yıl dönümü nedeniyle yabancı devletlerin başkanlarını ve vatandaşlarını kutluyoruz.
 
Vladimir Putin 76. yıldönümü nedeniyle Azerbaycan, Ermenistan, Beyaz Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan, Abhazya, Güney Osetya devlet başkanları ve vatandaşları ile Gürcistan ve Ukrayna halklarına Büyük Vatanseverlik savaşı Zaferi nedeniyle kutlama mesajları gönderdi. 
 
Rusya Federasyonu Devlet Başkanı kutlama mesajlarında, bugün için özel bir gurur ve minnettarlıkla, düşmana karşı cesurca omuz omuza savaşan ve arkada özverili çalışan babalarımızın ve büyükbabalarımızın başarılarını onurlandırıyoruz vurgulamasında bulundu.
 
Vladimir Putin mesajında “Bugün ahlaki görevimiz, o zorlu yılların olaylarının anısını özenle korumak ve genç nesillere aktarmaktır. Birlikte, tarihi çarpıtma ve tahrif etme girişimlerine kararlı bir şekilde direnmeli, Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın sonuçlarını gözden geçirmeli, Naziler ve yandaşları tarafından işlenen korkunç zulmün sonuçlarını ortaya çıkarmalıyız ”dedi.
 
Rusya Devlet Başkanı, çetin geçen savaş yıllarında gerçekleştirilen kardeşçe dostluk ve karşılıklı yardımlaşma geleneklerinin, ülkelerimiz ve halklarımız arasında yapıcı, iyi komşuluk ilişkilerini inşa etmek ve geliştirmek için sarsılmaz bir temel olduğuna ve olması için sürdürüleceğine olan güvenini ifade etti.
 
Vladimir Putin, Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın tüm gazilerine ve savaş gerisi cephesinde çalışanlarına en içten şükran dileklerini iletti, onlara sağlık, refah, mutlu ve uzun bir yaşam dileğinde bulundu.
 
Kaynak: http://www.kremlin.ru/events/president/news/65541
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.