RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Nisan 2021, Pazartesi 11:48:29 tarihnde eklendi. 117 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Suriye - Umman İlişkileri!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NİN SURİYE ARAP CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ BAGRAT KHUTABA, SURİYE EKONOMİ VE DIŞ TİCARET BAKANI MUHAMMET SAMER AL KHALİL VE UMMAN SULTANLIĞI BÜYÜKELÇİSİ TURKİ BEN MAHMUT AL-BU SAİDİ İLE GÖRÜŞTÜ.
Abhazya – Suriye - Umman İlişkileri!
26/04/2021. Suhum. 25 Nisan 2021. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti’nin Suriye Arap Cumhuriyeti (SAC) Büyükelçiliği Basın servisi tarafından verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti'nin Suriye Arap Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Bagrat Khutaba, Suriye Ekonomi ve Dış Ticaret Bakanı Dr. Muhammad Samer Al Khalil ile görüştü. 
 
Görüşmede Abhazya ile Suriye arasındaki ikili ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve ülkeler arasında ticari ilişkilerin kurulması ele alındı.
 
Taraflar görüşme sırasında, işbirliği için büyük fırsatlar ve umutlar olduğunu kaydettiler.
 
Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre, Abhazya Büyükelçisi Bagrat Khutaba ile Umman Sultanlığı Büyükelçisi Turki Ben Mahmud Albu Saidi ile 25 Nisan Pazar günü Suriye'deki Abhazya Büyükelçiliği'nde bir görüşme yapıldı.
 
Umman'ın Suriye Büyükelçisi, Abhazya Büyükelçisini Suriye'deki Abhazya Büyükelçiliği'nin açılışından dolayı kutladı ve Abhazya Cumhuriyeti Devlet Yönetimi ve tüm halka barış ve refah diledi.
 
Abhazya Cumhuriyeti ve Suriye Arap Cumhuriyeti, 29 Mayıs 2018'de karşılıklı  olarak birbirlerinin bağımsızlığının tanınmasını ve diplomatik ilişkilerin kurulduğunu duyurdu.
 
Temmuz 2020'nin sonunda Suriye Arap Cumhuriyeti Devlet Başkanı Beşar Esad, Abhazya Cumhuriyeti'nin Suriye Olağanüstü Büyükelçisi ve Tam Yetkili Temsilcisi Bagrat Khutaba'yı cumhurbaşkanlığı sarayında kabul etti. Kimlik belgelerini sunma töreni orada yapıldı. Abhazya Cumhuriyeti'nin Suriye Arap Cumhuriyeti Büyükelçiliği'nin açılış töreni 6 Ekim 2020'de Şam'da gerçekleşti.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.