RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Nisan 2021, Çarşamba 10:11:45 tarihnde eklendi. 168 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ukrayna’dan 2008 Güney Osetya Senaryosu mu?

ABHAZYA CUMHURİYETİ SAVUNMA BAKANLIĞI, SON DÖNEMDE GÜRCİSTAN VE UKRAYNA TOPRAKLARI ÜZERİNDE UÇAN İNSANSIZ KEŞİF UÇAKLARI, ABHAZYA KARASULARINA YAKIN BÖLGELERDE UÇUYOR!
Ukrayna’dan 2008 Güney Osetya Senaryosu mu?
21 Nisan 2021. Suhum. 21 Nisan 2021. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkan Yardımcısı Albay Vadim Kortava Sputnik ile yaptığı röportajda, ABD ve NATO tarafından Karadeniz kıyısı boyunca dört aydan kısa bir süre içerisinde 62 keşif uçuşunun kaydedildiğini söyledi.
 
Kortava “Bu çok büyük bir rakam, daha önceleri iki veya üç günde bir uçuş gözlemleniyordu, şimdi ise keşif faaliyetlerinde gözle görülür bir yoğunlaşma var. Bugün için, günde üç uçak keşif yapıyor. Gürcistan ve Ukrayna arasında, bu Donbass ile temas hattı olarak görülüyor” dedi.
 
Kortava, yılın başından bu yana keşif uçaklarının Gürcistan topraklarında dokuz uçuş yaptığını ve uçakların Abhazya'nın karasuları bölgesi boyunca hareket ettiğini söyledi.
 
Abhazya Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkan Yardımcısı, “Bu uçaklar keşif amaçlıdır ve uçuş sayısı son iki hafta içinde önemli ölçüde artış görülüyor” dedi.
 
Kortava, şu anda Ukrayna çevresinde gelişmekte olan durumun 2008'de Güney Osetya'da yaşanan olaylara benzediğini söyleyerek “Ukrayna, Amerika Birleşik Devletleri'nden bir onay alırsa, benzer bir tür etkin saldırıya geçmesi olasıdır.” dedi.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.