RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Nisan 2021, Perşembe 10:31:29 tarihnde eklendi. 314 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya’dan, Abhazya Çıkışı!

DUMA MİLLETVEKİLİ, ESKİ RUSYA HALK SAĞLIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BAŞKANI GENNADY ONİSHCHENKO “RUSLAR, KENDİ PARALARI İLE ENFEKTE OLMAK İÇİN TÜRKİYE’YE GİTMESİN, KIRIM VE ABHAZYA SİZLERİN TATİLİ İÇİN BİRER HAZİNE DEĞERİNDE!”
Rusya’dan, Abhazya Çıkışı!
15/04/2021. Moskova. 09 Nisan 2021. Abkhzia İnform. RIA Novosti. Çeviri. Fatih Atan. (Atanba - Тванба).  Rusya Bilimler Akademisi Akademisyeni Devlet Duması Milletvekili, “Rusya Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü” (Rospotrebnadzor) eski başkanı Gennady Onishchenko, Rusların kötüleşen epidemiyolojik koşullar  nedeniyle Türkiye'ye seyahat etmekten kaçınmasını ve Rusya'nın “büyük tatil fırsatlarından” yararlanmasını öneriyor.
 
Perşembe günü Türkiye'de coronavirüs vakalarında son 10 günde yedinci kez günlük artış rekoru güncelledi ve 55.941'e ulaştı. (14 Nisan 2021 Tarihi itibari ile Türkiye’de ki coronavirus vaka sayısı 62.797 – Abhazyam.com) Rospotrebnadzor başkanı Anna Popova, Türkiye'de coronavirüs ile durumun çok hızlı bir şekilde karmaşıklaştığını söyledi. Ona göre, mutasyona uğramış türler bu ülkeden Rusya'ya getirildi.
 
Gennady Onishchenko, gazetecilere yapmış olduğu açıklamada “Sevgili Rus vatandaşları, bugün, bu yaz ülkemizin sahip olduğu muazzam tatil alanları fırsatlarını kullanmanıza izin verin: Kırım, Karadeniz kıyısı 511 kilometre olan Abhazya, bunlar ülkemiz insanları için kullanılması gereken birer hazine durumundadır. Türkiye'ye gitmenize gerek yok” dedi.
 
Milletvekili, “Türkiye, tatil sezonuna hazırlanmayacaktır. Hem kötü bir hizmet hem de güvensiz bir hizmet olacak. Ve anlayın, Türk sağlık hizmetleri mevcut durumla baş edemiyor” dedi.
 
Onishchenko sözlerine “kendi paranızla enfekte olmak için Türkiye'ye gitmenize ve sonra ülkeye dönmenize gerek yok. Sağlığınızı korumak uğruna, bu tatili unutun gitsin” eklemesinde bulundu. 
 
Milletvekili, ayrıca Rosturizm'e “bu fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmasını ve (Rusya'daki turizm hizmetlerinin) kalitesini artırmak için her şeyi yapmasını önerdi.
 
https://ria.ru/20210409/onischenko-1727588422.html
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.