RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Nisan 2021, Çarşamba 18:59:01 tarihnde eklendi. 178 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karadeniz’de Tatbikatlar Sürüyor!

RUS SAVAŞ GEMİLERİNİN KARADENİZ TATBİKATI SÜRÜYOR, ABD SAVAŞ GEMİLERİ KARADENİZ’E GELİYOR!
Karadeniz’de Tatbikatlar Sürüyor!
14/04/2021. Suhum. 14 Nisan 2021. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). RIA Novosti Haber Ajansı’nın Rusya Federasyonu Donanması Karadeniz Filosu Basın Bilgi Ajansı’ndan aldığı bilgilere göre, Rusya’nın güney bölgesinde deniz kuvvetleri kış tatbikatı başladı. 
 
Karadeniz’de ki askeri tatbikata, Filoya komutanlık gemisi Fırkateyn “Amiral Makarov” (Адмирал Макаров) tarafından yapılıyor,tatbikat sırasında küçük füze gemileri “Grayvoron” (Грайворон) ve “Vyshny Volochek” (Вышний Волочек), füze atar hoverkraft “Samum” (Самум), mayın tarama gemisi “Ivan Golubets” (Иван Голубец) , büyük çıkarma gemilerinin yanı sıra deniz hava savunma uçakları, hava  kuvvatleri savunması uçak ve helikopterleri katılıyor..
 
Tatbikat sırasında, askerler geleneksel bir mayın tarlasını tenizlemek için eğitim verildi. “Düşman”, deniz içerisindeki hedef kalkanları olarak belirlendi.
 
RIA Novosti Haber Ajansı’nın Türk Dışişleri Bakanlığı'ndan bir kaynaktan aldığı bilgiye göre Washington'un, "Roosevelt" ve "Donald Cook" muhriplerinin Boğaz'dan geçerek Karadeniz'e 14-15 Nisan - 4-5 Mayıs tarihleri arasında bulunacakları Karadeniz'e geçişini Ankara'ya bildirdiği öğrenildi.  .
 
Pentagon sözcüsü John Kirby'ye göre, Amerikan savaş gemilerinin Karadeniz'deki operasyonları “rutin” bir gezi niteliği taıyor, ABD, Montrö Sözleşmesi kapsamında bu eylemleri Türk yetkililerle koordine ediyor.
 
Rus savaş gemilerinin Karadenşz Tatbikatı: https://t.me/rian_ru/91499
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.