RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Mart 2021, Çarşamba 14:53:32 tarihnde eklendi. 2157 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bjaniya, Ekzekov Buluşması!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA VE DÜNYA ABAZA KONGRESİ BAŞKANI MUSA EKZEKOV BİR ARAYA GELDİ!
Bjaniya, Ekzekov Buluşması!
24/03/2021. Suhum. 24 Mart 2021. Sputnik. Badrak Avidzba. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya ve Dünya Abaza kongresi Başkanı Musa Ekzekov, 24 Mart Çarşamba günü bir araya geldi. 
 
Devlet Başkanı Aslan Bjaniya buluşma konuşmasında “Hoş geldiniz, Musa Kahabliyevich, sizinle tanışmaktan dolayı çok memnun oldum. Abhazya’nın iyiliği için çok çalışıyorsunuz, bu çalımalarınızı takdir ediyoruz” dedi. 
 
Dünya Abaza Kongresi Başkanı Musa Ekzekov, toplantı sonrasında yapmış olduğu açıklamada “Toplantıda, Dünya Abaza Kongresi'nin Abhazya'da sahip olduğu fırsatlardan bahsettik, bugün uyguladığımız projelerden, potansiyeli birlikte nasıl değerlendirebileceğimizden ve fırsatları nasıl genişletebileceğimizden söz ettik. Tam bir anlayış ve büyük ilgi gördük” dedi.
 
Ekzekov ayrıca 24 Mart'ta Dünya Abaza Kongresi ekibiyle ortak bir toplantı yapmak üzere devket başkanı ile anlaştığını söyledi.
 
Ekzekov “Her bölüm başkanına ne yaptığımızı, kimin için yaptığımızı ve önümüzde olan planlardan bahsetmelerini çok detaylı bir şekilde açıklamalarını önerdim” dedi.
 
Musa Ekzekov, devlet başkanlığı yönetimi ile birlikte Dünya Abhaz-Abazin Kongresinin Abhazya'da yaşayan insanların yaşamlarını iyileştirmeye yönelik çalışmaları sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.