RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Mart 2021, Salı 09:47:02 tarihnde eklendi. 2182 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin – Biden Kavgası!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA “VLADİMİR PUTİN, JOE BİDEN’E, DÜNYA’DA BARIŞ VE İSTİKRARI KORUMAYI DÜŞÜNEN BİLGE BİR BAŞKAN OLARAK YANIT VERDİ!”
Putin – Biden Kavgası!
23/03/2021. Suhum. 22 Mart 2021. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). ABD Devlet Başkanı Joe Biden 17 Mart Çarşamba günü ABC Televizyonunda yapmış olduğu konuşmada, kendisine Vladimir Putin’I bir katil olarak görüp görmediği sorusuna olumlu yanıt vermişti.  
  
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, Sputnik haber ajansı ile yapmış olduğu söyleşide, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Rus mevkidaşını katil olarak nitelendiren ABD lideri Joe Biden'a verdiği tepkiyi yorumladı.
 
Aslan Bjaniya “Vladimir Putin, bir kez daha zamanımızın en büyük liderlerinden biri olduğunu gösterdi. Bu yanıt, her şeyden önce Dünya'da barışı ve istikrarı korumayı düşünen bilge bir liderin vermiş olduğu bir yanıt. Joe Biden’in kullanmış olduğu tanımlama, bir devlet başkanının böyle bir söz dağarcığını kullanması şaşırtıcıdır. Üstelik de , kendisini demokratik değerlerin ana taşıyıcısı olarak konumlandıran bir ülke söz konusu olduğunda” diyerek vurgulamada bulundu. 
 
17 Mart'ta ABD Başkanı Joe Biden, bir ABC gazetecisiyle yaptığı görüşmede, Vladimir Putin'i bir katil olarak görüp görmediği sorulduğunda olumlu yanıt verdi. Ayrıca Biden, Putin'in “devlet başkanlığı seçimlerine karışmaktan sorumlu tutulacağını” vurguladı. 
 
Vladimir Putin, Joe Biden’in bu suçlamalarına karşılık olarak “Kendisine sağlık dilerim” yanıtını verdi.  
 
Vladimir Putin, Joe Biden’in sözlerine karşılık olarak “Çocukluğumuzda, bahçede birbirimizle ağız kagası yaptığımızda, kime lakap takılırsa öyle kalır” derdik. Ve bu bir tesadüf değil. Bu sadece bir çocukluk döneminde kullanılan sözler ve şakalar değildir. Bunun psikolojideki anlamı çok derindir. Bizler her zaman, kendi niteliklerimizi bir başkasında görüyoruz ve onun bizimle aynı düzeyde olduğunu düşünüyoruz” diyerek tepkisini gösterdi.  
 
Vladimir Putin ayrıca Amerikalı meslektaşı Joe Biden'a sağlık dileğinde bulundu.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.