RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mart 2021, Salı 19:18:19 tarihnde eklendi. 803 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, MITT-2021’e Katılıyor!

ABHAZYA CUMHURİYETİ TURİZM BAKANLIĞI MOSKOVA ULUSLARARASI TURİZM FUARI MITT – 2021’E KATILDI!
Abhazya, MITT-2021’e Katılıyor!
16/03/2021. Suhum. 16 Mart 2021. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı, Rusya ve BDT Ülkeleri içerisinde en büyük turizm fuarı olan Uluslararası XXVII. Moskova MITT – 2021 Turizm Fuarı’na katılıyor. 
 
Abhazya heyetine Turizm Bakanı Teimuraz Khishba başkanlık ediyor.
 
Turizm Bakanı “Salgın dönemine rastlamış olmasına rağmen sergiye büyük ilgi var. Abhazya standı tüm turizm fuarının en büyük ve en çok ziyaret edilen standlarından biri olarak yer alıyor” dedi.
 
Turizm Bakanı’na göre bu, ülkenin turizm avantajlarını göstermek ve Abhazya'ya daha fazla konuğu çekmek için harika bir fırsat. Bu yılki etkinlik 16-18 Mart tarihleri arasında Crocus Expo'da gerçekleşecek.
 
Bu yıl fuara Malezya, Maldivler, Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Karadağ, Tayland, Arnavutluk, Saksonya, Nikaragua ve diğerleri de dahil olmak üzere 200'den fazla ülke katılıyor.
 
MITT, seyahat ürünleri ve hizmetleri tedarikçilerinin doğrudan tüketicilerle buluştuğu, yeni müşteriler ve iş ortaklarının buluştuğu ülkeler, bölgeler ve seyahat şirketleri için uluslararası bir fuar ve çalışma platformudur.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.