RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Mart 2021, Perşembe 10:14:25 tarihnde eklendi. 941 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aruaa Kongresi, Bugün Gerçekleşiyor!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET GÜVENLİK GÜÇLERİ YETKİLİLERİ, BUGÜN YAPILACAK OLAN “ARUAA” (Аруаа) KONGRESİNIN YASAL SINIRLAR İÇERİSİNDE DÜZENLENMESİ ÇAĞRISINDA BULUNDU!
Aruaa Kongresi, Bugün Gerçekleşiyor!
11/03/2021. Suhum. 11 Mart 2021. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Kurtuluş Savaşı Gazileri Birliği “Aruaa” (Аруаа) Kongresi 11 Mart 2021 ASİ 13:00’de Suhum’da gerçekleştirilecek. 
 
Abhazya Cumhuriyeti devlet güvenlik Birimleri yetkilileri Abhazya devlet televizyonunun yayınında Abhazya Kurtuluş Savaşı Gazileri Birliği “Aruaa” (Аруаа) kongresinin Abhazya cumhuriyeti yasalarına sıkı sıkıya bağlı olarak düzenlenmesini umduklarını ve gerekirse ülkedeki yasa veve düzeni sağlamak için hazır olduklarını açıkladılar. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Devleti Başsavcısı Adgur Agrba “Anayasaya uyulmasını denetleyen, mevcut mevzuatın uygulanmasını sağlayan, vatandaşlarımızın haklarını koruyan cumhuriyet savcılığı adına halkımıza, muhalefet temsilcilerine, kongre katılımcılarına sesleniyorum. Kamu kuruluşu “Aruaa” (Аруаа) yönetimi ve üyeleri, telafisi mümkün olmayan sonuçlara yol açabilecek aşırılıklardan ve diğer sonuçlardan kaçınmak için yasal çerçevenin dışına çıkmayın, sakinlik, hukuk ve düzeni gözetin” dedi.
 
Başsavcı, devletin istikrarının tek garantörünün halkı ve mevcut yasalar olduğunu vurguladı.
 
Abhazya cumhuriyeti İçişleri Bakanı Dimitry Dbar “Abhazya Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı olarak, 1992-1993 Abhazya Kurtuluş Savaşı Gazileri Birliği “Aruaa” (Аруаа) kongresinin, Abhazya'nın hukuk normlarına sıkı sıkıya uygun, barışçıl ve medeni bir biçimde yapılacağı umudunu dile getiriyoruz. Devlet güvenlik kuvvetlerimiz buna karşılık, kamu düzenini ve güvenliğini tam anlamıyla sağlamaya hazır. Vatandaşlarımızın hiçbir provokasyona boyun eğmemesini umuyoruz” dedi.
 
Devlet Güvenlik Servisi Başkanı Robert Kiut, “Aruaa” (Аруаа) gaziler birliği örgütünün kongresine katılanların yasalara tam anlamıyla uygun davranacaklarına olan güvenini dile getirdi. Devlet Güvenlik Servisi personelinin ülkenin anayasal düzenini korumak için her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.