RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Mart 2021, Çarşamba 15:19:59 tarihnde eklendi. 973 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Banka Soygunu!

ABHAZYA CUMHURİYETİ BAŞŞEHRİ SUHUM’DA BULUNAN “AMRA BANK” MASKELİ ÜÇ SOYGUNCU TARAFINDAN SOYULDU!
Abhazya’da Banka Soygunu!
10/03/2021. Suhum. 10 Mart 2021. Sputnik. Asmat Tsvizhba. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Başşehri Suhum’da bulunan “Amra – Bank” şubesi ASİ 12:20 sıralarında soyuldu. 
 
Banka çalışanlarından alınan bilgiye göre, maskeli olan ve kimliği henüz tespit edilemeyen üç kişi bankaya girerek, kasa içerisinde bulunan paraları aldılar, soyguncuların ne kadar para aldığı bilinmiyor. Görgü tanıklarına göre olayda can kaybı yaşanmadı. Suçlular banka güvenlik görevlilerinden birisine korkutmak amacı ile ateş açtılar, ancak güvenlik görevlisi yaralanmadı. 
 
Banka çalışanları olay sırasında güvenlik çağrısı düğmesine basmayı başardı. Emniyet görevlileri olay yerine geldi ve hırsızların olduğu bir arabayı gördü. Ona doğru ateş etmeye başladılar.
 
Banka soygunu, bugün saat 12: 20'de Suhum'da Ardzınba ve Aidgylara caddelerinin kesiştiği noktada gerçekleşti.
 
“Görgü tanıklarına göre, Volkswagen Transporter'dan bir Ford otomobiline doğru ateş açıldı. Gözlemcilere göre araçtan tabanca ile ateş ettiler. Yaklaşık beş el ateş edildi. Ardından arabalar Aidgylara Caddesi'ne doğru kayboldu. Olayda yaralı olup olmadığı bilinmiyor” 
 
Olay yerine gelen emniyet görevlileri banka çalışanları dahil olmak üzere görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak çalışmaya başladı. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.