RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Mart 2021, Pazartesi 09:51:22 tarihnde eklendi. 2634 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dünya Emekçi Kadınlar Günü!

8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN!
Dünya Emekçi Kadınlar Günü!
08/03/2021. Türkiye. 08 Mart 2021. Abhazyam.com. Fatih Atan  (Atanba - Тванба). Abhazyam.com olarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyoruz. 8 Mart, Abhazya Cumhuriyeti’nde resmi tatil olarak değerlendiriliyor. 
 
Özellikle Türkiye'de yaşayan kadınlara karşı şiddet, cinayet uygulayanların korunmadığı, iktidarda bulunanların meydanlarda kadına karşı şiddet uygulamadığı ve bir bayram günü mutluluğu içerisinde kutlayacakları 8 Mart günlerinin gelmesi dileğimizi bir kez daha vurguluyoruz. 
 
1992 – 1993 Abhazya Kurtuluş Savaşı sırasında mücadele eden Abhaz Kadınlarının mücadelesi önünde saygı ile eğiliyor, bugünde Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının tanınmasında ve ülkenin barış ve huzur içerisinde yaşamasındaki katkılarından dolayı bir kez daha kutluyoruz.
 
Özellikle, Abhaz Diasporasında yaşayan Abhaz kadınlarına Abhaz dili ve kültürünün yaşamasında büyük önem düşüyor. 
 
Çocuklarının Ana Dillerini öğrenmelerinde ve gelecek nesillere aktarılmasında ki en önemli unsurun başta Abhaz ve tüm dünya kadınları oldukları bilinci içerisinde, Abhaz ve dünya kadınlarına 08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün barış ve huzur getirmesini diliyoruz. 
 
Dünya’daki bütün kadınların “8 Mart Dünya Emekçi Kadınları Bayramı”nı kutluyor, Abhazya’nın ulusal çiçeği olan MİMOZA’yı onlara armağan ediyoruz! 
 
Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu
 
Fatih Atan (A’tanba)
 
www.abhazyam.com  

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.