RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Mart 2021, Pazartesi 11:08:09 tarihnde eklendi. 1204 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mimoza İhracatı Sürüyor!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDEN RUSYA’YA ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE 100 TON’DAN FAZLA MİMOZA İHRACATI GERÇEKLEŞTİ!
Mimoza İhracatı Sürüyor!
01/03/2021. Suhum. 28 Şubat 2021. Sputnik. Vesti – Sochi. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). 2021 yılında, sıcak hava nedeniyle çiçek ihracat sezonu daha erken başladı, Şubat ortasına kadar 2020'nin aynı dönemine ait ihracat rekoru çoktan kırıldı. Şubat ayının başından bu yana Abhazya'dan Rusya'ya yaklaşık yüz ton mimoza ihracatı yapıldığı bildirdi.
 
Önümüzdeki günlerde yüz ton daha ihracatın beklendiği belirtiliyor. Şirketler, halihazırda toplam 200 tondan fazla mimosa ihracatı belgesi hazırladılar. En yüksek mimosa ihracatı Mart ayı başında olacak. Ticari amaçlarla Rusya'ya büyük parti mimoza ihracatında, mallar gümrük beyanı ile yapılmaktadır. Bitkilerin yasadışı taşınması cezayla karşı karşıya bulunuyor. Kişisel amaçlar için, yanınıza en fazla 15 çalı götürebilirsiniz, bunun üzerinde ki her şey beyan edilmelidir.
 
Mimoza çıkarımı için, Ticaret ve Sanayi Odası'ndan bir sertifika ile bitki sağlığı kontrol sertifikası alınması gerekmektedir.
 
Rusya’da, Şubat ayının başından bu yana 18 yasadışı ihlal davası açılmış ve 1,5 tondan fazla mimoza'nın yasadışı ithalatı engellenmiştir.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.