RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Şubat 2021, Cuma 13:24:11 tarihnde eklendi. 1196 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ermenistan’da Son Durum!

ERMENİSTAN DEVLET BAŞKANI ARMEN SARKİSSİAN, MUHALEFET YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞECEK!
Ermenistan’da Son Durum!
26/02/2021. Erivan. 26 Şubat 2021. TASS. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Ermenistan Devlet Başkanı Armen Sarkissian, Başbakan Nikol Pashinyan'ın istifasını talep ederek Erivan Baghramyan Caddesi'ni kapatan "Anavatan Kurtuluş Hareketi" üyeleriyle bir görüşme yapmayı kabul etti. Muhalefet cephesi temsilcisi İşkhan Sağatlıyan bu açıklamayı devlet başkanlığı yönetim binası yakınında bulunan miting sırasında söyledi.
 
Sağatlıyan “Devlet başkanın bir temsilcisi bize geldi ve Armen Sarkisyan'ın bizlerle 15: 40'ta (Moskova saati 14:40 - TASS notu) görüşeceğini söyledi. Toplantıdan sonra Baghramyan Caddesi'ndeki miting sırasında sonuçları anlatacağız” bilgisini verdi.
 
Ermeni muhalefeti, Pashinyan ile ancak istifası konusunu görüşmek üzere bir araya geleceklerini açıklamıştı.Daha önce Nikol Pashinyan, bunun ülkedeki siyasi krizin çözülmesine izin vereceğinden emin olmadığı için istifa etmeyeceğini belirtti.
 
Ermenistan Parlamento binasının yanındaki Baghramyan Caddesi'ni Perşembe gününden bu yana muhalefet tarafından kapatıldı ve miting düzenleniyor. Parlamento henüz toplanmadı. 
 
Kaynak: https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/10790295
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.