RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Şubat 2021, Pazartesi 20:49:40 tarihnde eklendi. 3622 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

NATO’dan Yeni Strateji Planları!

NATO GENEL SEKRETERİ JENS STOLTENBERG “NATO, GÜÇLERİNİ RUSYA SINIRLARI YAKINLARINDA KONUŞLANDIRMAYI PLANLIYOR!”
NATO’dan Yeni Strateji Planları!
15/02/2021. Brüksel. 15 Şubat 2021. REGNUM. Foto: Aleksandr Gurbarouke. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 15 Şubat Pazartesi günü gazetecilerle yapmış olduğu görüşmede “NATO Güçlerinin Rusya sınırları yakınlarında konuşlandırma" planlarından söz etti.  
 
NATO Genel Sekreteri, 17 – 18 Şubat 20121 tarihleri arasında düzenlenecek olan NATO Savunma Bakanları video konferansı hakkında yorumda bulunurken meslektaşlarına “caydırıcılık ve ana savunma faaliyeti” için gerekli olacak olan fonların artırılmasını önereceğini söyledi.
 
Stoltenberg “Bu çalışmalar, güçlerimizin ve savaş yapılanmalarımızın ittifakın doğu kanadına konuşlandırılmasına destek verecek” dedi.  
 
Staltenberg İttifak açısından yeni bir strateji için “NATO 2030 Girişimi” «NАТО-2030» önereceğini de sözlerine ekledi. Konferans sırasında “Irak'taki NATO misyonunun genişletilmesi” konuları da tartışılacak.
 
REGNUM Haber Ajansı’nın daha önce bildirdiğine göre, Ocak ayı sonunda ABD yönetimi tarafından, ABD Devlet Başkanı Joe Biden ve Stoltenberg'in “Afganistan, Irak ve Rusya da dahil olmak üzere tüm ortak güvenlik endişeleri konusunda müttefiklere danışmayı ve onlarla birlikte çalışmayı” kabul ettiklerini belirten açıklama yapıldı.
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/3191515.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.