RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Şubat 2021, Cumartesi 12:44:12 tarihnde eklendi. 4215 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güney Kafkasya Transit Demiryolu Projesi!

ABHAZYA PARLAMENTOSU, RUSYA DEVLET DUMASINA RUSYA – ERMENİSTAN DEMİRYOLU PROJESİNİN BAŞLATILMASINA ABHAZYA OLARAK HAZIR OLDUKLARINI BELİRTEN BİR MEKTUP GÖNDERDİ!
Güney Kafkasya Transit Demiryolu Projesi!
13/02/2021. Sochi. 10 Şubat 2021.Vesti. Sochi. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu – Halk Meclisi Uluslararası Parlamentolar Arası ve Vatandaşlık İlişkileri Komitesi Başkanı Astamur Logua tarafından yapılan açıklamaya göre, Abhazya Parlamentosu olarak, Rusya ile Ermenistan arasında Abhazya üzerinden bir demiryolu bağlantısı açma projesine cumhuriyetin katılmaya hazır olduğunu bildirerek Rusya Devlet Dumasına başvuruda bulundu. 
 
Sputnik Abhazya Haber Ajansının bildirdiğine göre, Astamur Logua “bu girişim komitemize tarafından gerçekleştiriliyor. Bölgede olup bitenleri ve Dağlık Karabağ'da yaşanan ve anlaşma ile çözülen çatışmaları takip ediyoruz. Taşımacılık alanındaki engellerin kaldırılmasını memnuniyetle karşılıyoruz” dedi. 
 
Parlamenter, Abhazya'nın her zaman büyük bölgesel projelere eşit şartlarda katılmaya hazır olduğunu belirttiğini söyledi. Ona göre, Dağlık Karabağ'daki savaşın sona ermesinin ardından bölge ülkelerinin demiryolu bağlantısı açma olasılığını tartışmaya başlamasından hareketle Abhazya kayıtsız kalmamalıdır.
 
Kaynak: https://vesti-sochi.tv/obshhestvo/68872-cherez-sochi-i-abkhaziyu-mogut-pojti-poezda-iz-rossii-v-armeniyu
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.