RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Şubat 2021, Salı 14:13:53 tarihnde eklendi. 881 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Apsnypress 26 Yaşında!

ABHAZYA GAZETECİLER BİRLİĞİ, ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLETİ YAYIN ORGANI APSNYPRESS’İN 26 KURULUŞ GÜNÜNÜ KUTLADI!
Apsnypress 26 Yaşında!
02/02/2021. Suhum. 01 Şubat 2021. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devleti Yayın Organı apsnypress, 26 yaşında, Abhazyam.com olarak kutluyoruz. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Gazeteciler Birliği, Abhazya Cumhuriyeti devleti Yayın Organı Apsnypress’in 26. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.   
 
“Apsnypress, 1995 yılında kuruldu. Bu yıllar, Abhazya halkının Kurtuluş Savaşı sonucunda özgürlük ve bağımsızlığa kavuşan, ülkemizin çağdaş tarihinde zor bir dönem olmuştur. O dönemde cumhuriyet abluka altındayken, ülkenin Abhazya'da meydana gelen olayları objektif olarak bilgilendiren ciddi bir bilgi kaynağına gereksinimi vardı. O dönemde Abhazya medya tarihindeki ilk haber ajansı olan “Apsnypress” bulunuyordu

Bu süre zarfında haber ajansı, ülkenin savaş sonrası tarihinin gerçek bir kaydını oluşturdu, Anavatanımızın yaşayan tarihine görsel bir yardım haline gelen zengin bir arşiv biriktirdi. Cumhuriyetin birçok genç gazetecisi, “Apsnypress” haber ajansının yazı işleri bürosundan yetişerek iyi bir meslek okulundan geçtiler.

“Apsnypress” ekibinin zamana ayak uydurmaya, objektif bir şekilde ve ülkenin sosyo-politik yaşamının tüm yelpazesini derhal yansıtmayı sürdürmesini diliyoruz.

Yeni yaratıcı başarılar, sağlık ve esenlikler diliyoruz, 

Sevgili meslektaşlarımız! 

Abhazya Cumhuriyeti Gazeteciler Birliği”
 
Kaynak: www.apsnypress.info
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.