RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 31 Ocak 2021, Pazar 17:21:49 tarihnde eklendi. 3202 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nauru Cumhuriyeti Bağımsızlık Günü!

ABHAZYA CUMHURİYETİ PARLAMENTO BAŞKANI VALERY KVARCHİA, NAURU CUMHURİYETİ PARLAMENTO BAŞKANI MARKUS STEPHEN’E BAĞIMSIZLIK GÜNÜ KUTLAMASI GÖNDERDİ!
Nauru Cumhuriyeti Bağımsızlık Günü!
31/01/2021. Suhum. 31 Ocak 2021. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu - Halk Meclisi adına Başkan Valery Kvarchia, Nauru Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Markus Stephen’e Nauru Cumhuriyeti'nin Bağımsızlık Günü nedeniyle kutlama mesajı gönderdi.  
 
Valery Kvarchia kutlama mesajı:
 
“Sn. Marcus Stephen, Nauru Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını ilan ettiği gün - 31 Aralık 1968 - ülkenizdeki insanlar için en önemli tarihi gün. Yıllar geçtikçe, Nauru vatandaşları, devletlerinin inşasında uzun bir yol kat ettiler. 

Nauru Cumhuriyeti, Birleşmiş Milletler üyesidir, uluslararası dış politika süreçlerine aktif olarak katılır, sosyo-ekonomik kalkınma alanındaki görevlerini sürekli olarak çözümler. Abhazya Cumhuriyeti halkı, 15 Aralık 2009'da Abhazya Cumhuriyeti'nin egemenliğini ve bağımsızlığını tanıyan Nauru Cumhuriyeti devlet yönetiminin kararlı adımını çok takdir etmektedir. Abhazya Cumhuriyeti ile Nauru Cumhuriyeti arasında gelişen güven, yüksek saygı ve dostluk ilişkilerinin daha da güçleneceğinden eminiz. 

Halk Meclisi - Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu, Nauru Cumhuriyeti Parlamentosu ile kapsamlı işbirliğinin geliştirilmesine yönelik çalışma rotasının değişmezliğini teyit etmektedir. 

Nauru Cumhuriyeti Parlamentosu Başkanı Markus Stephen, size, parlamento milletvekillerine, devletiniz adına yararlı çalışmalarınızda ve tüm Nauru Cumhuriyeti halkına sağlık, refah ve mutluluklar dilerim.”
 
Kaynak: www.apsnypress.info
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.