RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 31 Ocak 2021, Pazar 14:41:47 tarihnde eklendi. 591 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Bitcoin Uygulamaları!

ASLAN BJANİYA “ADGUR ARDZINBA, DEVLET YÖNETİMİNDE KRİPTO PARA (BİTCOİN) UYGULAYANLARIN OLDUĞUNU İDDİA EDİYORSA İSİM BELİRTMELİDİR!
Abhazya’da Bitcoin Uygulamaları!
31/01/2021. Suhum. 28 Ocak 2021. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, Abhazya televizyonuna bir röportaj verdi ve söyleşi sırasında enerji sektöründeki son durum, kripto para kullanımı, güvenlik kuvvetlerinin çalışmaları, coronavirüs salgını, aşı uygulaması, Suhum havaalanı, doğal gaz kullanımı vb. dahil olmak üzere Abhaz toplumunu ilgilendiren güncel soruları yanıtladı. Söyleşi uzun olduğu için birkaç bölüm halinde sizlere ulaştırılacaktır. Söyleşinin tamamı internette görüntülenebilir.  
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2AbwWNc_4xN0xcwcztO9VEumPPsEgUo3Y3sHK1AlfyOj87Ud3KtT98RBc&v=BYiWMllaMks&feature=youtu.be
 
ÜLKE İÇERİSİNDEKİ BU AŞAMADA KRİPTO PARA (BİTCOİN) UYGULAMALARI ENGELLENMELİDİR! 

Aslan Bzhania konuşmasında, Abhazya'da cumhuriyetin şehir ve bölgelerinin yönetim başkanlarının katılımıyla yapılan görüşmenin ardından yasadışı kripto para (bitcoin) uygulamalarını belirlemeye yönelik etkili denetimlerin daha sık duruma geldiğini vurguladı.
 
Denetleme çalışmalarına, devlet başkanı adına Başbakan Vekili ve Cumhurbaşkanlığı İdaresi Başkanı da katılacak.
 
Aslan Bjaniya, cumhuriyetin belirli yerlerinde kripto para çalışmaları yapmanın teorik olarak mümkün olduğunu dışlamadı, ancak bunu belirlemek için dikkatli bir çalışma gerektiriyor.
 
Aslan Bjaniya “Kripto para çalışmalarının mevcut hacimleri ve buna bağlı enerji tüketimi Abhazya'da gerçekleşebilir, ancak bugün, enerji sektöründe yaşanan böylesine olağanüstü bir durumda bu olanaksızdır. Titiz bir biçimde uygulanmasını sağlamayı başaran belirli kurallar ve kanunlar yaratılmadan oluşturulamaz, kripto para birimlerinin uygulanmasına izin verilebilir. Pek çok vatandaşın bu çalışmaya yatırım yaptığını anlıyorum, ancak bu aşamada tamamen ortadan kaldırılması gerekiyor. Birilerinin evine elektrik gelmemesi ve ısınamaması nedeniyle kendini zenginleştirmeye çalışırken, bu durum ahlakla uyuşmuyor” dedi.
 
Başkan'a göre, kripto para biriminin yasadışı uygulamalarına karşı mücadele, ülkede yaşanan enerji sıkıntısı durumu iyileşene kadar sürecek.
 
Aslan Bjaniya “Şehirleri ve köyleri ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretlerin sonuçları olacak. Bugüne kadar, hiç kimse böyle bir çalışmada bulunmadı, çünkü popüler olmadığı ve memnuniyetsiz vatandaşların sayısını artırabileceğinden endişe edildiği için. Bu tür eylemler yetkililerin otoritesini artırmayacaktır, ancak bu bizim yönetim biçimimiz. Belli bir sıklıkta ülke halkını eylemlerimiz ve ülkedeki enerji sektörünün durumu hakkında bilgilendireceğiz” dedi.
 
ASLAN BJANİYA, EKONOMİ ESKİ BAKANI ADGUR ARDZINBA’NIN İTİRAZINA TEPKİ GÖSTERDİ!
 
Eski Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Adgur Ardzınba, devlet başkanına bir sosyal ağ üzerinden bir çağrıda bulundu ve burada “kripto para (Bitcoin) alanındaki çalışmalara ilişkin yasağın öncelikle devlet yönetiminin bazı temsilcileri tarafından gözetilmesi gerektiğini” belirtti. 
 
Aslan Bjaniya “Bu tür uygulamalara karşı mücadelede yardım sağlayanlara minnettarım, ancak böyle bir itirazın oluşması için kişiselleştirilmesi gerekiyor. Belirli gerçeklere ve isimlere gereksinim olması gerekir. Kanıt yoksa, bu tür açıklamalara gölge düşer. Bu tür açıklamalar hükümet ile muhalefet arasında güven oluşturmayacaktır. Çevremde devlet başkanlığı yönetimi, Bakanlar Kurulu temsilcileri var, insan sayısı bine ulaşıyor. Bu nedenle ad ve soyadlarıyla yapılacak olan bir sonraki başvuruyu bekliyorum. Açıklığa kavuşturmamıza yardım ederlerse, bunu çabucak çözeriz” dedi.
 
Söyleşi sürecek… 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.