RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Ocak 2021, Cuma 12:24:57 tarihnde eklendi. 2791 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Pridnestrovya İşbirliği!

ABHAZYA CUMHURİYETİ VE PRİDNESTROVYA – MOLDOVA CUMHURİYETİ ARASINDAKİ DOSTLUK VE İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANMASININ 28. YILDÖNÜMÜ!
Abhazya – Pridnestrovya İşbirliği!
22/01/2021. Suhum. 22 Ocak 2021. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi’nden yapılan açıklamada, Abhazya Cumhuriyeti ve Pridnestrovya – Moldava Cumhuriyeti (Trans - Dinyester) arasında imzalanan dostluk ve işbirliği anlaşmasının 28. yıl dönümü nedeniyle dışişleri bakanlığı tarafından bir kutlmam mesajı yayınlandı.    
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Kutlama Mesajı: 
 
“22 Ocak 1993 tarihinde, Abhazya Cumhuriyeti ile Pridnestrovya - Moldavya Cumhuriyeti arasında Dostluk ve İşbirliği Antlaşması imzalandı. Bu belge, ülkelerimiz arasında ikili işbirliğinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için gerekli olan koşulları oluşturarak, devletler arası işbirliğinin kurulmasının temelini attı.

Anlaşma, halklarımızın çeşitli yönlerde karşılıklı ilişkiler geliştirme arzusunun canlı bir yansıması durumuna gelmiştir.

Abhazya - Pridnestrovya devletleri arası işbirliği, yüksek düzeyde karşılıklı anlayış, farklı düzeylerdeki ilişkileri genişletme arzusuna ve önemli bir potansiyele sahiptir.

Mevcut ilişki dinamikleri, devletlerimiz arasında karşılıklı yarar sağlayacak daha fazla işbirliği inşa etme gereksinimine duyulan sıkı bir güveni aşılar. Abhazya-Pridnestrovya devletleri arası etkileşimlerinin ortak çabalarla ülkelerimizin ve halklarımızın yararına aktif olarak uygulanacağına inanıyoruz.”
 
Kaynak: http://mfaapsny.org/ru/
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.