RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Ocak 2021, Çarşamba 12:52:04 tarihnde eklendi. 2861 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Karasularında Tatbikat!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE GÖREV YAPAN RUS ASKERİ GÜÇLERİ ABHAZYA KARASULARINDA TATBİKAT DÜZENLEDİ!
Abhazya Karasularında Tatbikat!
20/01/2021. Suhum. 20 Ocak 2021. Sputnik. Foto: Vitaliy Timkiv Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rusya Federasyonu Askeri güçleri, abhazya Karasuları üzerinde askeri tatbikat düzenledi. 
 
Rusya Federasyonu Güney bölge Askeri Komutanlığı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rus Askeri Üssü tarafından Abhazya Cumhuriyeti Karasularına yapılabilecek olan “Düşman “ saldırısına karşılık verilmek üzere bir askeri tatbikat düzenlendi. 
 
Askeri tatbikatta, “düşman!” güçleri tarafından Abhazya Cumhuriyeti karasularına karşı olarak yapılan “İnsansız hava araçları ve füze saldırısı” imha edildi. 
  
Tatbikat, Tsabal Kıyı Eğitim sahası içerisinde, elektronik harp sistemi ve askeri saldırı silahları kullanılarak tatbikat düzenlendi. Askerler önce bir “düşman” saldırı füzesi ve ona eşlik eden İHA'yı  (İnsansız Hava Aracı) tespit ettiler ve karşılık olarak saldırı düzenlediler, saldırı sırasında otomatik radyo karıştırma istasyonlarını kullandı ve daha sonra bunları İHA'dan kontrol ve bilgi aktarım sıklığını belirleyen ve tüm iletişim kanallarını radyo paraziti ile bastıran elektronik harp birimlerine aktararak “düşman” saldırısı imha edildi. .
 
Keşif İHA'sının kontrolünü ele geçiren askerler, onu kendi bölgelerine indirdiler. İHA'lar, Abhazya'da görev yapan Rus Üssü ile hizmet veren elektronik harp birimleri için hedef olarak kullanıldı.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.