RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Ocak 2021, Cuma 15:36:26 tarihnde eklendi. 3249 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Yangınlar Sabotaj mı?

2021 OCAK AYI’NIN İLK GÜNLERİNDE ABHAZYA CUMHURİYETİ'NİN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNDE ORMAN YANGINLARI ÇIKTI!
Abhazya’da Yangınlar Sabotaj mı?
08/01/2021. Suhum. 08 Ocak 2021. Abhazya-Inform. Çeviri. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı basın servisinden verilen bilgiye göre, devlet başkanı Aslan Bjaniya, orman yangınlarının söndürülmesi ile ilgili durumu kişisel olarak ilgileniyor.
 
Acil Durumlar Bakanı Lev Kvitsinia, yangını söndürmek için Acil durumlar ekipleri tarafından alınan önlemler hakkında düzenli olarak devlet başkanına rapor veriyor.
 
Aslan Bjaniya, ormanlarda yangın çıkan bölge valileri ile sürekli temas halinde bulunuyor ve gerekirse insan tahliyesinin yapılması için önlemlerin alınmasını belirtti. .
 
xxx
 
Abhazya Cumhuriyeti Acil Durumlar Bakanlığı tarafından verilen bilgiye göre, Ocak Ayı’nın ilk günlerinde Abhazya Cumhuriyeti’nin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınlar hakkında rapor yayınlandı. 
 
Abhazya Acil Durumlar Bakanlığı yangın müdahale ekipleri, 7 Ocak öğleden sonra ülke çapında çıkan yerel yangınları söndürdü.
 
Gagra bölgesinde, yaklaşık 6 hektarlık bir alanda kuru ağaç ve çalılar yandı. Yangın konutlara yaklaştı. Yangını söndürmek için Gagra Acil müdahale Ekipleri, 4 itfaiye ve bir kurtarma departmanı ve Suhum Acil Müdahale Ekiplerine bağlı bir itfaiye departmanı gönderildi. Yangın söndürüldü.
 
8 Ocak sabahı Gagra semtinde çeşitli alanlarda yangın çıktı.  Yangın alevlerinin bir kısmı yüksek dağlık kısma sıçradı. Kıyı bölgesinde düşük yoğunluklu münferit yangınlar bulunuyor.
 
7 Ocak'ta, Oçamçira bölgesinin Reka ve Baslakhu köylerinde, Gudauta bölgesinin Mgudzirkhva köyü nde ortaya çıkan yerel yangınlar söndürüldü. 
 
Gal şehrine bağlı Ganakhleba köyünde 1 hektarlık alanda orman bölgesindeki çalılık alanda çıkan yangın söndürüldü.
 
08 Ocak sabahı, Saat 08: 30'da Tkvarchal şehrinden bir yangın ihbarı alındı, itfaiyecilerin müdahalelerine rağmen, ahşap bir ev tamamen yandı.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.