RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Ocak 2021, Cuma 10:07:14 tarihnde eklendi. 2805 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’ın Tedavisi Rusya’da Sürecek!

ABHAZYA CUMHURİYETİ BAŞBAKANI ALEKSANDR ANKVAB’IN ORTA ŞİDDETTE SÜREN COVID-19 TEDAVİSİ RUSYA’DA SÜRDÜRÜLECEK!
Ankvab’ın Tedavisi Rusya’da Sürecek!
08/01/2021. Suhum. 07 Ocak 2021. Sputnik. Foto: Thomas Tkhaytsuk. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Başbakanlık Basın Servisi’nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Aleksandr Ankvab’ın COVID-19 Tedavisi Rusya’daki poliklinikde sürdürülecek.
 
30 Aralık 2020 tarihinden bu yana Gudauta Devlet Hastanesinde tedavi uygulayan tıp uzmanları konseyi, Aleksandr Ankvab’ın hastalığının seyrinde oluşabilecek komplikasyonların önlenmesi amacı ile tedavisinin Rusya’da özel bir poliklinikte sürdürülmesi kararı aldılar. 
 
Doktorlar, Aleksander Ankvab'ın durumunun hala stabil olduğunu ve orta şiddette olduğunu, yoğun tedaviye gereksinimi olduğunu belirttiler.
 
Abhazya Başbakanı 29 Aralık'ta koronavirüs için test edildi, ertesi gün PCR teşhisi vücudunda bir virüs olduğunu ortaya çıkardı. 4 Ocak'ta Başbakan Gudauta Covid Hastanesine kaldırıldı. Bakanlar Kurulu'nun basın servisinin bildirdiği gibi, Ankvab'ın durumu, olumsuz dinamikleri olmayan, ancak bir hastanede gözlem gereksinimi olduğu, stabil olarak değerlendirildi.
 
Daha önce 27 Aralık'ta Abhazya Devlet Başkanı Aslan Bjania'ya da coronavirüs teşhisi kondu. Devlet Başkanlığı Medya İlişkileri Dairesi Başkanı Alkhas Cholokua'ya göre, devlet başkanı kendini iyi hissediyor ve uzaktan çalışmayı sürdürüyor.
 
Abhazya'da 6 Ocak itibarıyla bugüne kadar tespit edilen toplam koronavirüs vakası sayısı 9465 idi. 7196 kişi iyileşti, 136 kişi yaşamını yitirdi.
 
Not: Abhazyam.com olarak Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Aleksandr Ankvab’a acil şifa diliyor, Sağlığona kavuşması sonrasında, Abhazya Cumhuriyeti’ne olan değerli hizmetlerini sürdürmesini bekliyoruz.   
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.