RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 03 Ocak 2021, Pazar 12:05:47 tarihnde eklendi. 1923 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ritsa’da Yeni Yıl!

ABHAZYA CUMHURİYETİ - RİTSA GÖLÜ YENİ YILDA ZİYARETÇİ REKORU KIRDI!
Ritsa’da Yeni Yıl!
03/01/2021. Suhum. 02 Ocak 2021. Sputnik. Foto: Thomas Tkhaytsuk. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Ritsa Ulusal Parkı Müdürü Adamır Bagatelia Sputnik Haber ajansına yapmış olduğu açıklamada, 2021’in ilk iki günü içerisinde Ritsa Ulusal Parkını 2.500’den fazla kişi ziyaret etti.
 
Bagatelia “Bugün parkı yaklaşık iki bin kişi ve 1 Ocak’ta ise yaklaşık 500 kişi ziyaret etti. Kış dönemi için bu çok fazla. Karşılaştırma yapmak için, Ağustos-Eylül yaz döneminde, park günde beş bin kişi tarafından ziyaret ediliyor. Ocak ayının ilk iki gününde ise bu çok büyük bir sayı” dedi.
 
Bagatelia, tüm ziyaretçilerin kış döneminde Ritsa'yı en iyi gözlemleyebilecekleri gözlem güvertesine gittiğini söyledi. Gözlem güvertesin yılbaşı ağacı ve çelenkler yerleştirilmiştir. Park müdürü ayrıca Stalin'in dinlenme evine ve Auadhara'ya gitmenin artık olanaksız olduğunu belirtti.
 
Bagatelia, Ritsa ulusal parkını ziyaret etmek isteyen çok sayıda insan nedeniyle trafik sıkışıklığı oluşuyor ancak park görevlileri her şeyi kontrol altında tutuyor.
 
2020 yılında, 2019 yılının aynı dönemine göre % 56 daha fazla olan 01- 06 Ocak Yeni Yıl tatil döneminde Ritsa ulusal parkını 6 binden fazla kişi ziyaret etti.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.