RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Aralık 2020, Çarşamba 12:15:11 tarihnde eklendi. 4492 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bjaniya ve Putin’den Yeni Yıl Kutlamaları!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA VE RUSYA FEDERASYONU DEVLET BAŞKANI PUTİN, KARŞILIKLI OLARAK YENİ YIL KUTLAMASINDA BULUNDULAR!
Bjaniya ve Putin’den Yeni Yıl Kutlamaları!
30/12/2020. Suhum. 30 Aralık 2020. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti ile Rusya Federasyonu arasında 9 Eylül 2008 tarihinden itibaren diplomatik ilişkiler kuruldu.
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı resmi internet sitesinde verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya ve Rusya Federasyonu devlet Başkanı Vladimir Putin karşılıklı olarak Yeni Yıl ve Noel kutlamasında bulundular. 
 
Aslan Bjaniya, geçtiğimiz yılın sadece Abhazya ve Rusya için değil tüm dünya için zor olduğunu, buna rağmen her iki ülkenin birçok alanda etkin olarak işbirliği geliştirdiğini kaydederek “12 Kasım'da birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz toplantımız, Abhazya ile Rusya arasındaki geleneksel dostane ilişkilerin güçlendirilmesi konusunda bizlere daha da fazla güven verdi. Sizi temin ederim ki Abhazya Cumhuriyeti devlet yönetimi olarak ülkelerimiz arasında yapılan   görüşmeler sırasında varılan ikili anlaşmaları uygulamak için her türlü çabayı gösterilecektir” açıklamasında bulundu. 
 
Vladimir Putin kutlama mesajında “bölgesel güvenlik ve istikrarı güçlendirmek amacıyla halklarımızın yararına olmak üzere tüm ikili ilişkileri kurmak için birlikte çalışmaya devam etmeyi sürdüreceğiz" vurgulamasında bulundu..
 
Rusya Federasyonu Başbakanı Mikhail Mişustin de Abhazya Cumhuriyeti devlet başkanı Aslan Bjaniya’nın yeni yılını kutladı.  
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.