RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Aralık 2020, Salı 09:43:53 tarihnde eklendi. 5384 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Rusya Sınır Geçişleri!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA “ABHAZYA - RUSYA SINIR GEÇİŞLERİNİ BASİTLEŞTİRMEK İKİ YILI ALACAK!”
Abhazya – Rusya Sınır Geçişleri!
22/12/2020. Suhum. 21 Aralık 2020 – Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, Rusya’nın önde gelen televizyon kanalı RT'de yapmış olduğu söyleşide, Abhazya – Rusya sınır geçişleri ile ilgili soruya verdiği yanıtta, Rusya ile olan Psou sınır kapısından vatandaşların yanı sıra taşıma kamyonlarının geçişini basitleştirmenin yaklaşık iki yıl süreceğini söyledi.
 
Bjaniya ile Rusya Ulaştırma Bakanı Vitaly Savelyev arasında 15 Aralık'ta gerçekleşen toplantıda Psou Nehri'nin karşısındaki eski otomobil köprüsünün elden geçirilmesi konusu görüşüldü. Onarımdan sonra köprü, sınırın üzerinden bir şerit yaya geçişi olarak kullanılabilir.
 
Bjaniya “Kasım 2014'te Rusya ile imzalanan anlaşma gereğince, Psou kontrol noktasındaki operasyon modunun değiştirilmesi, basitleştirilmesi gerektiği öngörülüyor. Vatandaşların serbest dolaşımı, kargo, hizmetlerin sağlanması için bir koşul olmalı. Bu bizim görevimiz ve bu maddeyi uygulayacağız. Belli bir zaman alacak, sanırım iki yıl” dedi.
 
Bjaniya, Abhazya'nın, yılda dokuz milyon insanın geçtiği Psou Nehri üzerindeki kontrol noktasında işletim modundaki bir değişiklikle sorunun çözümünün ertelenemeyeceğini vurguladı.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.