RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Aralık 2020, Pazartesi 22:09:40 tarihnde eklendi. 5405 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Apra Kart, Türkiye’de!

ABHAZYA CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI, “APRA WORLD KART” UYGULAMASININ TÜRKİYE’DE Kİ İŞ BANKASI VE ZİRAAT BANKASI TARAFINDAN KABUL EDİLDİĞİNİ AÇIKLADI!
Apra Kart, Türkiye’de!
21/12/2020. Suhum. 21 Aralık 2020 – Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Ulusal Bankası'nın bildirdiğine göre, Türkiye'deki en büyük bankalardan olan İş Bankası ve Ziraat Bankası, ulusal “APRA World Kart” için hizmet vermeye başladı.
 
Abhazya Cumhuriyeti kredi kartlarının kabul edildiği coğrafyayı genişletmeyi amaçlayan çalışmaları sürdüren APRA "World", ulusal ödeme sisteminin Türkiye'de kullanımı gerçekleştirildi. Bu kapsamda Türkiye'nin en büyük bankalarından olan “İş Bankası” ve “Ziraat Bankası” terminal ağında gerçekleştirilen işlemlerin yetkilendirme, takas ve mutabakatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.
 
Bugün için APRA “World” kartları Rusya Federasyonu, Belarus, Özbekistan Cumhuriyeti, Ermenistan Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti topraklarında kabul edilmektedir.
 
Abhazya Ulusal Bankası'na göre 2020'de APRA "World" kart sahipleri, St.Petersburg, Voronej, Novosibirsk, Rostov-on-Don, Volgograd, Astrakhan, Penza, Yekaterinburg, Omsk, Perm, Surgut dahil olmak üzere Rusya'nın 144 şehrinde işlem yaptı. Rusya dışında - Erivan, Minsk ve Taşkent'te kullanıldı.
 
Soçi ve Moskova, kart sahipleri için en popüler yerler olurken Vladivostok şehri, APRA kartlarının kullanıldığı en uzak şehir oldu.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.