RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Aralık 2020, Perşembe 12:38:07 tarihnde eklendi. 1659 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya’dan Karadeniz Atağı!

RUSYA FEDERASYONU SAVUNMA BAKANLIĞI, KARADENİZ'DE BULUNAN NATO SAVAŞ GEMİLERİNİN TAKİBİ İÇİN YENİ BİR RADAR SİSTEMİNİ TEST EDİYOR!
Rusya’dan Karadeniz Atağı!
17/12/2020. Suhum. 17 Aralık 2020 - Sputnik, Badri Yesiava. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). RIA Novosti Haber Ajansı’nın verdiği bilgiye göre, Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı tarafından, Uzun Menzilli Radyo İletişimi Araştırma Enstitüsü (НИИДАР) tarafından geliştirilen yüzey durumunun en yeni otomatik aydınlatma sistemi Karadeniz'de test ediliyor, 
 
Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı, NATO keşif ve savaş gemilerinin, birçok kez aralarında seyir füzeleri bulunan ABD saldırı destroyerleri de dahil olmak üzere Karadeniz'e girdiğini bildirdi. Bazı durumlarda, Batılı savaş gemileri, Rusya Federasyonu'nun karasularına yaklaşmaya çalıştı.
 
(НИИДАР) tarafından oluşturulan yeni izleme kompleksine “Strateji” adı verildi ve şu anda Karadeniz'deki yüzey durumunu izliyor.
 
(НИИДАР) kurumu, “uydu ve yer otomatik bilgi sistemlerini, çeşitli radar istasyonlarından gelen verileri, Karadenizde bulunan savaş gemilerinin nesnel bilgilerini iletmek için dahili kanalları” kullandığını belirtti. Ayrıca, "Strateji", birkaç yüz kilometre menzilde yüzey hedeflerini tespit edebilen ufuk ötesi radarlardan bilgi alıyor.
 
Sistem, örneğin Akdeniz'den Karadeniz'e giriş yapanlar gibi gemilerin mülkiyetine ilişkin verileri otomatik olarak işler, hedefin parametrelerini belirler ve gemilerin sınırlara veya yasak alanlara yaklaşımını kaydeder. Ek olarak, “Strateji” operasyonel ortamdaki anormal değişiklikleri analiz edebilir ve değerlendirebilir.
 
“Strateji” sisteminin bir başka özelliği de - bilgi aldığı teknik araçlar, kompleksler ve sistemlerle iki taraflı olarak etkileşim kurma yeteneğine sahip bulunması.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.