RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Aralık 2020, Çarşamba 17:40:43 tarihnde eklendi. 14715 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan Bjaniya Moskova Ziyareti!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, MOSKOVA’YA YAPTIĞI RESMİ ZİYARET SIRASINDA, ABHAZ DİASPORASI İLE BULUŞTU!
Aslan Bjaniya Moskova Ziyareti!
16/12/2020. Suhum. 15 Aralık 2020. Abhazya-Inform. Çeviri. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın – Yyın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, devlet başkanı Aslan Bjaniya, Moskova’ya yapmış olduğu resmi ziyaret sırasında, Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı temsilcileri ve jükümet yetkilileri ile görüştü.
 
Aslan Bjaniya, Moskova Abhaz Diasporası temsilcileri ile de bir araya geldi. Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Büyükelçisi İgor Ahba'nın da katıldığı toplantıda Devlet Başkanı, Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Yönetimi ve hükümet içerisindeki bakanlarla yapılan görüşmeler hakkında detaylı bilgi verdi.
 
Aslan Bjaniya, coronavirüs salgını sırasında yardımlarından dolayı Moskova Abhaz Diasporasına teşekkür etti ve bununla mücadele planlarından söz etti.
 
Devlet Başkanı, COVID-19 coronavirüs salgınının akut döneminde Abhazya Cumhuriyeti'ne insani tıbbi yardımın toplanması ve ulaştırılmasına aktif yardım için Moskova Abhaz diasporasına koronavirüsle mücadelede Abhazya'ya Yardım Operasyonel Karargahı yöneticileri olan Said Agrba, Geta Ardzınba, Daur Bargandjiya, İnna Barchan, Andre Lasariya, Nara Papba, Viktoriya Tarba ve Bogan Şakaya’ya  şükranlarını ifade etti.
 
Toplantıda başta enerji sektörünün durumu ve bundan çıkış yolları olmak üzere çok çeşitli konular görüşüldü.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.