RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Kasım 2020, Pazartesi 10:01:18 tarihnde eklendi. 3611 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Walid Muallem Yaşamını Yitirdi!

SURİYE ARAP CUMHURİYETİ BAŞBAKAN YARDIMCISI VE DIŞİŞLERİ BAKANI WALİD MUALLEM YAŞAMINI YİTİRDİ!
Walid Muallem Yaşamını Yitirdi!
16/11/2020. Suhum. 16 Kasım 2020. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). RIA Novosti Haber Ajansı’nın Suriye SANA Devlet Haber Ajansı’ndan aldığı bilgiye göre, Suriye Arap Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Walid Muallem yaşamını yitirdi.
 
SANA’dan yapılan açıklamada, “Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Walid Muallem yaşamını yitirdi” duyurusu yapıldı.
 
Walid Muallem 79 yaşında idi. 1964 yılından bu yana Suriye Dışişleri Bakanlığı’nda çalıştı. Tanzanya, Suudi Arabistan, İspanya ve İngiltere’de bulunan suriye elçiliklerinde görevlerde bulundu. 
 
Walid Muallem, 11 Şubat 2006’dan bu yana Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı olarak görev yapıyordu. Muallem’in Suriye tarihi üzerine yazmış olduğu dört adet kitabı bulunuyordu. “Filistin ve Silahlı Dünya”, Suriye ve Manda Dönemi 1915 – 1948”, “Suriye, Bağımsızlıktan Bütünleşmeye 1948 – 1958”, “Amerikalıların Gözünden Ortadoğu ve Barış” 
 
(Not: Abhazyam.com olarak, Abhazya Cumhuriyeti’nin Bağımsızlık ve Egemenlik Haklarının Suriye Arap Cumhuriyeti tarafından tanınmasında ve Suriye’nin uluslararası toplum içerisinde özellikle 2011’den itibaren ABD, AB vfe NATO üyesi ülkelerin saldırıları karşısında en iyi savunucus olan Walid Muallem2in ölümünden dolayı ailesine ve Suriye halkına başsağlığı diliyoruz.)   
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.