RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Kasım 2020, Cuma 10:54:53 tarihnde eklendi. 4966 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Suriye Görüşmeleri!

SURİYE ARAP CUMHURİYETİ BAŞBAKANI HÜSEYİN ARNUS VE ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANI DAUR KOVE, ŞAM’DA GÖRÜŞTÜ!
Abhazya – Suriye Görüşmeleri!
13/11/2020. Suhum. 12 Kasım 2020. Sputnik. Foto: Abhazya cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın internet sitesinden verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Suriye Başbakanı Hüseyin Arnus ile bir araya geldi.
 
Taraflar arasında yapılan görüşme, Suriye Arap Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu'nda yapıldı.
 
Abhazya'dan dışişleri bakanı Daur Kove başkanlığındaki bir heyet, bugünlerde Şam'da düzenlenen uluslararası bir konferansa katılmak için Suriye'ye geldi.
 
Abhazya'dan gelen konukları ağırlayan Suriye Başbakanı Hüseyin Arnus, Suriye Cumhuriyeti ile ilişkileri geliştirmeye yönelik destek ve girişimleri için teşekkürlerini belirtti.
 
Daur Kove konuşmasında, dış zorluklar karşısında dost ülkelerin her konuda birbirlerini desteklemeleri gerektiğini belirtti.
 
Daur Kove, başbakan Arnus'a ayrıca Abhazya-Suriye Ekonomik, Ticaret, Bilimsel, Teknik ve Kültürel İşbirliği Ortak Komitesi'nin Abhazya kısmının kurulduğunu ve ikili işbirliği çerçevesinde ilk toplantıyı yapmaya hazır olduklarını bildirdi.
 
Arnus da bakana, ortak komitenin Suriye kısmının yakın gelecekte kurulacağına ve bunun Suriye'deki Abhazya Büyükelçiliğine bildirileceğine dair güvencesini belirtti.
 
Görüşmede taraflar ayrıca, iki ülke arasındaki ticaret ve ekonomik işbirliğinin gelişmesine ilişkin beklentilerle ilgili bir dizi özel konuyu görüştüler.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.