RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 29 Ekim 2020, Perşembe 18:08:51 tarihnde eklendi. 4605 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan Bjaniya, Moskova’da!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, ÇALIŞMA ZİYARETİ AMACIYLA MOSKOVA’YA GİTTİ!
Aslan Bjaniya, Moskova’da!
29/10/2020. Suhum. 29 Ekim 2020. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, göreve başladığından bu yana 5. Kez Moskova’ya çalışma ziyareti amacı ile gitti. 
 
Abhazya Cumhuriyeti devlet başkanlığı basın servisinin bildirdiğine göre Abhazya Cumhuriyeti devlet başkanı Aslan Bjaniya, Rusya Federasyonu devlet başkanlığı yönetimi başkan yardımcısı Dmitry Kozak ile görüştü.
 
Taraflar arasında yapılan oplantıda, Abhazya'nın sosyo-ekonomik kalkınmasına destek amacı ile düzenlenen 2020-2022 Yatırım Programı projelerinin uygulanması başta olmak üzere, Abhaz-Rusya işbirliği ile ilgili çok çeşitli konular görüşüldü. Aslan Bjaniya, coronavirüs enfeksiyonu ile mücadelede Abhazya’ya sağlanan yardımlardan dolayı Rusya Federasyonu yönetimine teşekkür etti.
 
Basın servisine göre toplantıya Rusya Federasyonu Ekonomik Kalkınma Bakanlığı Birinci Bakan Yardımcısı Mihail Babich, Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Yönetimi Sınır Ötesi İşbirliği Dairesi Başkanı Alexey Filatov katıldı.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.