RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Ekim 2020, Cumartesi 15:27:02 tarihnde eklendi. 2514 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Sahra Hastanesi!

RUSYA FEDERASYONU SAVUNMA BAKANLIĞI, ABHAZYA’NIN İSTEMİ ÜZERİNE SUHUM’DA SAHRA HASTANESİ KURUYOR!
Abhazya’da Sahra Hastanesi!
17/10/2020. Budennovsk. Stavropol Bölgesi. 17Ekim 2020 /TASS/ Çeviri. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, coronavirus hastalarının tedavisinde kullanlılmak üzere Suhum’da sahra hastanesi kurulacak.
 
Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı, Abhazya Cumhuriyeti'nin talebi üzerine, yatak kapasitesini artırmak ve Abhazya Cumhuriyeti'nde yeni bir coronavirüs enfeksiyonu teşhisi doğrulanmış hastalara tıbbi bakım sağlamak için 100 yataklı bir mobil multidisipliner hastane kuracak” bilgisine yer verildi.
 
Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı, mobil multidisipliner hastanenin coronavirüs enfeksiyonu olan hastaların yatarak tedavisi için tasarlanmış bir saha tıbbi birimi olduğunu belirtti.
 
Tıbbi ve tanısal önlemleri gerçekleştirmek için hastanede yapay havalandırma cihazları, hastaların yoğun gözlemi için monitörler, röntgen makineleri, ultrason makineleri ve kan analizörleri bulunuyor.
 
13 Ekim'de Abhazya Savunma Bakanı Vladimir Anua, coronavirüs enfeksiyonuna yakalanmış insan sayısındaki keskin artışla bağlantılı olarak cumhuriyette bir sahra hastanesi kurulması talebiyle Rusya Federasyonu Savunma Bakanı Sergei Shoigu'ya başvuruda bulunmuştu.
 
16 Ekim itibarıyla Abhazya Cumhuriyetinde, coronavirüs bulaşan toplam kişi sayısı 2.672'ye ulaştı, bunların içerisinden 93 kişide COVID-19 enfeksiyon vakası tespit edildi.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.