RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Ekim 2020, Cuma 13:50:35 tarihnde eklendi. 1672 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Taras Şamba Cenaze Töreni!

ABHAZ-ABAZİN KONGRESİ ESKİ BAŞKANI DEĞERLİ SİYASET-BİLİM İNSANI TARAS ŞAMBA’NIN CENAZE TÖRENİ 17 EKİM’DE GERÇEKLEŞECEK!
Taras Şamba Cenaze Töreni!
16/10/2020. Suhum. 16 Ekim 2020. Abhazya – İnform. Apsnypress. Çeviri. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhaz ve rus toplumlarının önde gelen siyasi figürü olan 1. Derece Ahdz- Apsha Ödülü sahibi Taras Şamba, 13 Ekim’de Moskova’da 83 yaşında coronavirus enfeksiyonu nedeniyle yaşamını yitirdi.
 
Taras Şamba’nın cenaze töreni 17 Ekim'de Gudauta bölgesi Abgarhuk köyünde gerçekleşecek. 
 
Taras Mironovich Şamba'nın ailesi ve akrabaları, ülke vatandaşlarına, devlet yönetimine, Abhazya ve Rusya'nın devlet yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarına, yabancı ülkelerde yaşayan Abhaz-Abaza ve Çerkes diasporası temsilcilerine Taras Mironovich Şamba'nın ölümüyle ilgili taziyelerini için şükranlarını sundular.
 
Taras Şamba Ailesi “Bu tür yas günlerinde desteğiniz bizim için önemli ve anlamlıdır. Ancak coronavirüs enfeksiyonunun yayılması ve ülkede açıklanan kısıtlama rejimi bağlamında sizlerden bir istekte bulunmak zorunda kalıyoruz.

Mümkünse 17 Ekim'de Gudauta bölgesindeki Abgarhuk köyünde Taras Mironovich'in cenazesine gelmekten kaçının. Asırlık Abhaz veda geleneklerine aykırı olarak, bu çağrıyı yapmak bizler için çok zor. Ancak coronavirüsün yarattığı tehditleri görmezden gelme hakkımız bulunmuyor. İsteğimizi anlayışlı bir şekilde ele almanızı rica ediyoruz” açıklamasında bulundu.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.