RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Ekim 2020, Pazartesi 12:08:31 tarihnde eklendi. 1859 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Suriye İlişkileri!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NİN SURİYE ARAP CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ ŞAM'DA AÇILIYOR!
Abhazya – Suriye İlişkileri!

05/10/2020. Suhum. 05 Ekim 2020. Abhazya İnform. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı resmi internet sitesinde verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti’nin Suriye Arap Cumhuriyeti Büyükelçiliğinin açılışı 6 Ekim Salı günü gerçekleşiyor.

Abhazya Cumhuriyeti Heyeti, açılış törenine katılmak üzere 4 Ekim Pazar günü Suriye Arap Cumhuriyeti Başşehri Şam’a geldi. Abhazya heyeti, ziyaret sırasında Suriye Devlet Başkanı ve hükümet yetkilileri ile bir dizi görüşmede bulunacak.

Abhazya Cumhuriyeti heyetine devlet başkanlığı yönetimi başkanı Alkhas Kvitsiniya başkanlık ediyor. Heyet içerisinde ayrıca dışişleri bakanı Daur Kove, devlet başkanlığı yöneticileri, Savunma bakanlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri yer alıyor.

Suriye Arap Cumhuriyeti, Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını tanıdı ve 29 Mayıs 2018'de Suhum ile diplomatik ilişkiler kurdu.

Temmuz 2020'nin sonunda Suriye Arap Cumhuriyeti Devlet Başkanı Beşar Esad, Abhazya Cumhuriyeti'nin Suriye Olağanüstü Büyükelçisi ve Tam Yetkili Temsilcisi Bagrat Khutab'ı cumhurbaşkanlığı sarayında, kimlik bilgilerinin sunulduğu resmi törende kabul etti.

Kaynak. https://sputnik-abkhazia.ru/

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.