RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 22:25:11 tarihnde eklendi. 623 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Boris Gryzlov'dan açıklama

BORİS GRYZLOV "GÜRCİSTAN'IN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA SINIRINDA Kİ GÜVENLİĞİ BOZDUĞUNU GÖZLEMLİYORUZ"!
Boris Gryzlov'dan açıklama 19/01/2009. REGNUM Haber ajansı muhabirinin 19 Ocak 2009 tarihinde Rusya Federasyonu DUMA Meclisi Basın bilgilendirme ofisinden aldığı bilgiye göre DUMA Meclis Başkanı Boris GRYZLOV, pazar akşamı Moskova'da bulunan AB Parlamentolar Birliği Başkanı Louis Marie De PUÇEM ve Parlamento Heyeti ile yapılan yemekli toplantıda, DUMA Meclisinde bulunan bütün parti gruplarının Gürcistan'ın Medevedev-Sarkozy Planı'nın bütünlüğüne uymadığı konusunda ortak karar sahibi durumda bulunuyorlar açıklamasında bulundu.

Boris GRYZLOV "Bizler, bölgede güvenliğin sağlanmasını engelleyenin kim oduğunu bilyoruz, Abhazya ve Güney Osetya ile sınır bölgesinde ki Gürcistan'a ait askeri güçlerin sürekli olarak arttığını gözlemliyoruz. Rusya, prensip olarak Abhazya ve Güney Osetya'ya yapılacak olan insani yardım girişimlerine önem veriyor. Rusya, Abhazya ve Güney Osetya İnsanlarına insani yardım yapılmasına öncelik tanıyor. Bizler, hep birlikte Gürcistan Yönetimi'nin Rusya tarafından Güney Osetya'ya verilen doğal gazı kesmesine şahit oluyoruz. Bu gözle görülür bir biçimde insani yardımlarını engelleyen bir davranış biçimidir." dedi.

Boris GRYZLOV; Gürcistan tarafından Rus tv kanallarının kapatılması ve Rus internet sistemlerinin engellenmesi ile ilgili olarak "bu tür engelleme girişimleri demokrasi anlayışı ve Avrupa Birliği standartlarına uymuyor" açıklamasında bulundu.

Boris GRYZLOV "görüşmeler sırasında parlamenterler arasında 26 Ocak'ta açılacak olan parlamento çalılşmaları öncesinde olumlu fikir alışverişlerinde bulunduk. DUMA ve AB Parlamentolar Birliği üyeleri uluslararası konularda dayanışma örnekleri verdiler. AB Parlamentesu'nda bulunan DUMA Heyeti geçtiğimiz yıl, Abhazya ve Güney Osetya konularında taraflar arasında işbiriliği sağlanması için oldukça yoğun bir çalışma göstermiştir" vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.