RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Eylül 2020, Pazartesi 16:10:40 tarihnde eklendi. 1825 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tiflis’ten Sınır Provokasyonu!

NİNO BURJANADZE “GÜRCİSTAN TOPRAKLARI (ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA) ÜZERİNDEKİ YASADIŞI SINIRLARI KALDIRACAĞIZ!”
Tiflis’ten Sınır Provokasyonu!

21/09/2020. TİFLİS. 21 Eylül 2020. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). “InterpressNews” haber ajansı tarafından verilen bilgiye göre, Nino Burjanadze bir toplantıda yapmış olduğu konuşmada, Birleşik Gürcistan partisinin seçimleri kazanması durumunda, Gürcistan’ın Abhazya ve Güney Osetya sınırlarına yerleştirilen ve Tiflis tarafından “Sınırlandırma” olarak tanımlanan bariyerleri kaldıracağı sözünü verdi.   

Burjanadze, “Gürcistan toprakları üzerindeki “yasadışı sınırlandırmayı” ilk aşamada durdurmak ve sonraki aşamalarda dikenli telleri ülke topraklarından çıkarmak için her şeyi yapmak için somut adımlar atabilirim” dedi.

Burjanadze ayrıca, Gürcistan’daki mevcut hükümeti, sınırlara bariyerlerin kurulmasına karşı çıkmadığı, sadece yeni “sınır kapama” vakaları hakkında açıklamalar yapmış olduğu için kınadı.

Suhum ve Tskhinval'in Gürcistan tarafından gerçekleştirilen yasa dışı sınır ihlali vakalarını önlemek için sınır bölgelerine sınır telleri yerleştirmek için çalıştığını hatırlayalım. Tiflis, bu eylemleri “yasa dışı” olarak nitelendiriyor ve bu çalışmaların her bir vakasını AB Gözlemci Misyonuna bildiriyor.

Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/3068891.html

www.abhazyam.com 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.