RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 07 Ağustos 2020, Cuma 16:43:59 tarihnde eklendi. 3383 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Rusya Demiryolu!

ABHAZYA – RUSYA DEMİRYOLU HATTI 7 AĞUSTOS’DA BAŞLIYOR!
Abhazya – Rusya Demiryolu!
07/08/2020. Suhum. 06 Ağustos 2020. Abhazya – İnform. Çeviri. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya – İnform Haber Şirketi’nin “Abhazya Demiryolu Şirketi” Genel Müdür Yardımcısı Igor Marganiya’dan aldığı bilgiye göre,   Abhazya Cumhuryeti ile Rusya Federasyonu arasındaki demiryolu yolcu trafiği 7 Ağustos'ta yeniden başlıyor. Moskova'dan ilk trenin, Suhum’a 9 Ağustos'ta gelmesi bekleniyor.
 
Barganiya “Yolcu trafiği Mart sonundan bu yana durdu, ancak yük demiryolu trafiği durmadı. Dört aylık bir aradan sonra, Moskova ve St. Petersburg ile yolcu demiryolu bağlantıları yeniden başlatıldı. Her iki tren de 7 Ağustos'ta kalkıyor ve 9 Ağustos'ta Suhum tren istasyonuna varacak. Moskova treni her gün, St. Petersburg treni - programa göre çalışacak. 17 Ağustos'ta Samara'dan bir trenin gelmesini bekliyoruz”dedi.
 
Barganiya, ayrıca 15 Ağustos'tan itibaren ilk kez 11 yolcu vagonundan oluşan Tuapse - Gagra güzergahında bir turist treninin çalışmaya başladığını söyledi. Tren Gagra'ya varacak, oradangelen  turistler gezi rotaları boyunca gezdirilecek ve ardından aynı trenle Tuapse'ye geri dönecekler.
 
Igor Marganiya, "Daha rahat koşullarda turistler cumhuriyetimize gelmeleri sağlanacak ve ülkemiz coğrafyasını tanımış olabilecekler” dedi. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.