RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Ağustos 2020, Çarşamba 18:54:08 tarihnde eklendi. 3362 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus turist Sayısı Artıyor!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NE SON BEŞ GÜN İÇERİSİNDE GİRİŞ YAPAN RUS TURİST SAYISI 100 BİN’E YAKLAŞTI!
Rus turist Sayısı Artıyor!
05/08/2020. Suhum. 05 Ağustos 2020. . Sputnik. Asmat Tsvizhba. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Sputnik Haber Ajansı’nın, Sochi Gümrük Merkezi’nden aldığı bilgiye göre, 1 Ağustos – 05 ağustos 2020 Tarihleri arasında Abhazya Cumhuriyeti ile olan Pshou – Adler Devlet sınırından karşılıklı olarak 92 Bin 61 kişi geçiş yaptı. (Tamamına yakını Abhazya’ya giriş yaptı – abhazyam.com) 
 
Sochi Gümrük Merkezi Basın Servisi açılklamasında “Gümrük kontrolünü hızlandırmak ve hızlı bir şekilde sınırı geçmek için tüm önlemler alınıyor. Adler sınır kontrol noktasının 23 şeridi giriş ve çıkışta çalışıyor, diğer bölgelerden görevliler görevlendirilerek personel sayısı artırıldı. Ulaşım ve yolcu trafiğinin büyümesi sürekli olarak gözlemleniyor." bilgisine yer verildi.
 
05 Ağustos'ta, Rusya ve Abhazya sınırındaki koronavirüs nedeniyle güvenlik önlemleri ve Adler sınır karakolunun modernizasyonu hakkında Sochi Belediye Başkanlığı'nda bir toplantı yapıldığı bildirildi.
 
Rusya ve Abhazya arasındaki sınır resmen 1 Ağustos Cumartesi günü açıldı. 1-3 Ağustos arasında 30 binden fazla insan sınırı geçti.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.