RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Ağustos 2020, Cumartesi 11:44:03 tarihnde eklendi. 3559 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya – Abhazya Sınırı Açılıyor!

ABHAZYA CUMHURİYET- RUSYA FEDERASYONU SINIRI KAPILARI 1 AĞUSTOS’TAN İTİBAREN AÇILIYOR!
 Rusya – Abhazya Sınırı Açılıyor!
01/08/2020. Suhum. 31 Temmuz 2020. . Sputnik. RIA Novosti. Çeviri: Fatih Atan. Rusya Federasyonu Coronavirüsle Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, Rusya, abhazya ile olan sınır kapısını 1 Ağustos itibari ile açıyor. 
 
Merkez tarafından yapılan açıklamada “Rusya Federasyonu Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova başkanlığında Cuma günü yapılan toplantıs sonuç belgesine göre, Rusya Federasyonu ile Abhazya Cumhuriyeti devlet sınırının 1 Ağustos 2020 tarihi itibari ile açılması kararı alındı. Karar, Abhazya Cumhuriyeti’nde ki sıhhi ve epidemiyolojik durum değerlendirildi ve Abhazya turistik tesislerinin turist ağılrlamaya hazır olup olmadığına karar verilmesi amacı ile toplantı düzenlendi” bilgisine yer verildi. 
 
Abhazya Cumhuriyeti devlet Başkanı tarafından daha önce alınan karara göre, Rusya Federasyonu sınır kapılarının 4 Ağustos 2020 tarihi itibari ile açılması beilrlendi. Devlet başkanı Aslan Bjaniya, bir gün önce çalışma ziyaretinde bulunmak amacı ile Moskova’ya gitmiş ve ziyaret hakkında herhangi bir bilgi verilmemişti.   
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.