RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 29 Temmuz 2020, Çarşamba 19:28:55 tarihnde eklendi. 1196 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Suriye Büyükelçiliği!

SURİYE ARAP CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI BEŞAR ESAD, ABHAZYA CUMHURİYETİ’NİN SURİYE BÜYÜKELÇİSİ BAGRAT KHUTABA’YI KABUL ETTİ!
Abhazya Suriye Büyükelçiliği!
29/07/2020. Suhum. 29 Temmuz 2020. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Suriye Arap Cumhuriyeti Devlet Başkanı Beşar Esad,, Abhazya Cumhuriyeti’nin Suriye’deki Olağanüstü ve Tam Yetkili Temsilcisi Bagrat Khutaba’yı 28 Temmuz 2020 tarihinde kabul etti.
 
Kabul töreninde, Abhazya Büyükelçisi Bagrat Khutaba, Beşar Esad’a güven mektubunu sundu. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, tören sırasında, büyükelçiye Abhazya devlet başkanı Aslan Bjaniya’ya olan saygı ve selamlarını iletti ve Abhazya halkına barış refah dileklerini belirtti.    
 
Abhazya büyükelçisi Bagrat Khutaba, Beşar Esad’a, devlet başkanı Aslan Bjaniya’nın selamlarını iletti ve ayrıca Abhazya Cumhuriyeti’nin Suriye Arap Cumhuriyeti’nde büyükelçiliğinin açılmasının tarihi bir olay ve ve iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve güçlendirilmesinde önemli bir adım olduğunu vurguladı.
 
Suriye devlet başkanı ve Abhazya'nın Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi arasında ki görüşmede ekonomi, kültür, turizm ve spor gibi çeşitli alanlarda dost devletler arasında ikili işbirliği konularını ele aldı.
 
Toplantıya,  Suriye Dışişleri ve İstişare İşleri Bakanı Walid al-Muallem, SAC Devlet Başkanlığı Bakanı Mansur Azzam  ve Abhazya Cumhuriyeti, Suriye Arap Cumhuriyeti büyükelçilik Danışmanı Djanbo Agrba'da katıldı. 
 
Kaynak: http://mfaapsny.org/ru/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.