RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 29 Temmuz 2020, Çarşamba 15:53:24 tarihnde eklendi. 691 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan Bjaniya Açıklaması!

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ASLAN BAJNİYA “TARİHİMİZDE DAHA ZOR ZAMANLAR OLDU. ANCAK ABHAZYA HALKI, BİLGELİK, DAYANIKLILIK VE VE HASSASİYETLE EN ZOR DURUMLARDAN BAŞARIYLA ÇIKTI!”
Aslan Bjaniya Açıklaması!
29/07/2020. Suhum. 28 Temmuz 2020. Abhazya – İnform. Çeviri. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Servisi tarafından bildirildiğine göre, devlet başkanı Aslan Bjaniya tarafından, Abhazya içerisinde yaşanan coronavirus epidemiyolojik durumu hakkında vatandaşlara bilgilendirmede bulunan bir açıklamada bulundu. 
 
“Ажәлар шәхаҵкы!

Değerli vatandaşlar!

Sizleri kötüleşen epidemiyolojik durumla bağlantılı olarak bilgilendirmek istiyorum. .

Ülke yönetimi olarak durumun karmaşıklığının farkında bulunuyoruz. Devlet sınırının kapanması nedeniyle vatandaşlarıniçerisine düşmüş olduıkları zor durumun farkındayız. Fakat devlet yapısının, vatandaşların yaşamından ve sağlığından daha yüksek değerlere sahip olamayacağı gerçeğinden hareket ediyoruz.

Abhazya devlet yönetimi, her iki ülkenin vatandaşlarının yaşamı ve sağlığı için en güvenli çözümü bulmak için Rus tarafı ile sürekli temas halindedir. Bu sorunun çözümü yakın gelecekte bulunacaktır. Abhazya devlet yönetimi, salgının vatandaşlar üzerinde bırakacağı olumsuz sonuçları en aza indirmek için önlemler alıyor. Toplumun coronavirüsten korunması ile ilgili tüm sorunların çözümü üzerinde devlet başkanı olarak kontrolüm bulunuyor. Gecikmeli de olsa ancak maaşlar ödeniyor ve emeklilik maaşı ödemeleri yapılıyor.

Dostlar! Tarihimizde daha zor zamanlar oldu. Ancak Abhazya halkı bilgelik, dayanıklılık ve haysiyetle en zor durumlardan başarıyla çıktı. Eminim bu kez de öyle olacak. Sevgili vatandaşlarım, sizlerden sabır göstermenizi rica ediyorum. Bir pandemide en savunmasız olan yaşlılarımızın sağlığı hakkında ki önlemlerimizi sürdüreceğiz ve bu tehlikeli hastalıkla mücadelede ön saflarda bulunan doktorlarımızı destekleyeceğiz.

Sevgili vatandaşlar! Lütfen sabırlı olun! Asıl mesele vatandaşların yaşamını ve sağlığını korumaktır! Bu her şeyden önce geliyor! Kuşkusuz çabalara birlikte katılarak ekonomik ve diğer varolan sorunları çözeceğiz!

Anlayışınız için teşekkür ederim!

29 Temmuz 2020.
Devlet Başkanı  
Aslan Bjaniya”
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.