RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Temmuz 2020, Salı 20:27:51 tarihnde eklendi. 478 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya-Rusya Sınırında Gelişme Var!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE CORONAVİRÜS’TEN YAŞAMINI YİTİREN KİŞİ SAYISI 2 OLDU!
Abhazya-Rusya Sınırında Gelişme Var!
28/07/2020. Suhum. 28 Temmuz 2020. Abhazya – İnform. Çeviri. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti devlet Başkanı Aslan Bjaniya, ülkede son günlerde coronavirus vakalarında ki artış nedeni ile Rusya ile sınır kapısı Psou’dan giriş kısıtlamalarını 04 Ağustos 2020 tarihine kadar uzattı.
 
Abhazya Cumhuriyeti’nde, Rusya’dan gelen bir vatandaş daha coronavirus hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Bu kayıp ile Abhazya Cumhuriyetinde COVID-19 hastalığı nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 2 kişi oldu. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Coronavirüsle Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, 28 Temmuz Salı günü itibarı ile, geçtiğimiz gün 72 kişide yapılan coronavirüs testi sonucuna göre, 6 kişide COVID-19 tanısı belirlendi. Hastalar ile temasta bulunan kişiler inceleniyor.   
 
Bu gelişmelere ek olarak, 26 Temmuz günü hemodiyaliz hastası olarak bir polikliniğe başvuran ve COVID-19 testi pozitif çıkan, sonrasında yaşamını yitiren hastanın ilişkide bulunabileceği belirtilen 19 kişi üzerinde yapılan PCR testleri negatif çıktı. 
 
Bugün için Abhazya'da tespit edilen toplam coronavirüs vakası sayısı 63 kişidir. Bunlardan 37 kişi iyileşti ve iki hasta yaşamını yitirdi. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Coronavirüsle Mücadele Merkezi, Abhazya vatandaşlarını enfeksiyondan kaçınmak için gerekli tüm önlemleri almaya çağırmaktadır.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.