RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Temmuz 2020, Pazartesi 16:56:55 tarihnde eklendi. 474 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Devlet Üniversitesi’nden Açıklama!

ABHAZYA DEVLET ÜNİVERSİTESİ, BU YIL BAŞVURUDA BULUNAN TÜM ADAYLARI SINAVSIZ KABUL EDİYOR!
Abhazya Devlet Üniversitesi’nden Açıklama!
27/07/2020. Suhum. 27 Temmuz 2020. . Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Üniversitesi Rektör Baş Yardımcısı Viktor Malandziya, Sputnik haber ajansına yaptığı açıklamada, ülkedeki epidemiyolojik durum nedeniyle, üniversiteye başvuruda bulunan tüm adayların, bölümlere sınavsız kabul edileceğini söyledi.
 
Malandziya “Coronavirüs mücadelesinin bulunduğu ülkemizde, durum son zamanlarda kötüleşmeye başladı ve virüsün yayılmasını önlemek amacıyla başvuruların sınavsız kabul edilmesi kararı aldık” dedi.
 
Malandziya, ayrıca öğrencilerin sınavsız kabul edilmesinin başka nedenlerinin de varolduğunu sözlerine ekleyerek, bunun bu yıl ilk giriş sınavlarına göre başvuruda bulunan öğrencilerin genmel bilgi düzeyinin “arzulanan seviyenin altında olduğunun” anlaşıldığını söyledi. 
 
Malandziya, test komisyonunun, öğrencilerin daha fazla zorlanmaması gerektiğine karar verildiğini belirterek “Karantina döneminde okullar kapalı kaldı ve bu nedenden dolayıdır ki, adayların uygun bir biçimde sınavlara hazırlanamadıkları sonucuna varıldı” dedi.
 
Bu yıl, Abhazya Devlet Üniversitesi’ne 668 öğrenci başvuruda bulundu. 
 
(Not: Rektör, öğrencilere karşı bu açıklamayı yaptıktan sonra, öğrenciler coşkulu bir biçimde birbirlerini kutladılar. Abhazyam.com)   
 
 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.