RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Temmuz 2020, Pazartesi 14:36:47 tarihnde eklendi. 1601 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, Sınırı Açmaya Hazır!

ABHAZYA CUMHURİYETİ SAĞLIK BAKANI TAMAZ TSAKHANİA “ABHAZYA SAĞLIK EKİBİ OLARAK, SINIRIN AÇILMASINA HAZIRIZ!”
Abhazya, Sınırı Açmaya Hazır!
20/07/2020. Suhum. 20 Temmuz 2020. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Coronavirüsle Mücedele Merkezinde, bugün yapılan toplantı sonrasında Abhazya Sağlık Bakanı Tamaz Tsakhania, yapmış olduğu açıklamada, Abhazya’nın Rusya ile olan sınırının açılmasına tıp dünyası olarak hazır olduklarını, ancak sınırın açılmasının ülkedeki epidemiyolojik durumu kötüleştirebileceğini belirtti.
 
Tsakhania, açıklamasında ülkenin 300 coronavirüs hastadısını tedavi etkem için gerekli olan tıbbi verilere sahip olduğunu, gerekirse bu sayının artırılabileceğini sözlerine ekledi.       
 
Bakana göre, bugün için Krasnodar Bölgesi'nde ve Rusya'da bir bütün olarak coronavirüs hastalığının bulaşmış olduğu insan sayısı azalıyor. Sochi Bulaşıcı Hastalık Hastanesinde şu anda yaklaşık on ciddi coronavirus hastası bulunuyor.
 
Bakan, sınırın açılmasından sonra epidemiyolojik durumda keskin bir bozulma durumunda, derhal yeniden kısıtlayıcı tedbirlerin alınacağından emin olunacağunun garantisini verdi.
 
Cuma günü, yapılan açıklamada Abhazya'daki konaklama tesislerinin, COVID-19'un yayılma riski devam ederken turistler için sınırın açılması durumunda çalışma koşullarının düzenlenmesi kılavuzlarına uyulması gerektiği bildirildi.
 
Bugün için Abhazya'da tespit edilen toplam coronavirüs vakası sayısı 38 kişidir. Bunlardan 37 kişi iyileşti ve bir hasta yaşamını yitirdi.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.