RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 22:15:27 tarihnde eklendi. 660 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medvedev elçileri kabul etti

DİMİTRİ MEDVEDEV; KREMLİN'DE ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA BÜYÜKELÇİLERİNİN GÜVEN MEKTUPLARINI KABUL ETTİ!
Medvedev elçileri kabul etti 16/01/2009. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV;Aralarında Abhazya ve Güney Osetya Büyükelçileri'ninde bulunduğu 14 ülkenin büyükelçilerinin güven mektuplarını Kremlin'de kabul etti.

Kremlin'de Güven Mektuplarını sunan ülkeler ve büyükelçileri: Abhazya Cumhuriyeti - İgor AHBA; Güney Osetya Cumhuriyeti - Dimitri MODOEV; Cezayir - İsmail ŞEGRİ; Bangladeş - Muhammed Midjarul KAYİES; İran - Mahmud Reza SADJADİ; Kamerun - Mahamat Paba SALE; Kıbrıs Cumhuriyeti - Petros KESTORAS; Küba - Huan Valdes FİGEROA; Mali - Braima KULİBALİ; Pakistan - Muhammad Halid HATTAK; İngiltere ve Kuzey İrlanda - Ann PRİNGLİ; Sudan - Siradjuddin Hamid YUSUF; İsveç - Tomas BERTELMAN; Estonya - Simu TİYK.

Dimitri MEDVEDEV; büyükelçilerin güven mektuplarını kabul töreninde yaptığı konuşmada "Abhazya ile Rusya arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkileri tarihin derinliklerine kadar uzanıyor. ağustos 2008'de Rusya olarak Abhazya'nın bağımsızlıklarını tanıdık. Diğer dünya ülkeleri tarafından da tanınacağına inanıyorum. aynı biçimde tarihi dostluk ve kardeşlik ilişkilerimizin bulunduğu Güney Osetya Cumhuriyeti'ne de Gürcistna'ın saldırısını engellemek için destek verdik. Dünya'da yaşanan ekonomik krizden etkilenmemeleri için Abhazya ve Güney Osetya'ya olan ekonomik desteğimizi de sürdüreceğiz." açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: www.vesti.ru  (canlı yayın - Türkiye saati: 12:30)   


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.