RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Temmuz 2020, Perşembe 11:20:06 tarihnde eklendi. 976 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Rusya Sınırı!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, RUSYA SINIR KAPISININ AÇILIŞ TARİHİNİ 21 TEMMUZ 2020 TARİHİNE KADAR UZATTI!
Abhazya – Rusya Sınırı!
16/07/2020. Suhum. 15 Temmuz 2020. Sputnik. Foto: Thomas Tkvaytshuk. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, devlet başkanı Aslan Bjaniya, Abhazya Coronavirüsle Mücadele Merkezi ile yapmış olduğu toplantıda, COVID-19 pandemisinden korunması amacı ile Rusya sınır kapılarının açılmasının 21 Temmuz 2020 Salı Günü’ne kadar uzatılması kararı aldı.   
 
Toplantı sonrasında, Abhaz tarafının Rus-Abhaz sınırını geçme konusundaki kısıtlamaları kaldırmak için bir dizi öneri hazırladığı belirtildi.
 
Abhazya'nın gerekli sıhhi ve epidemiyolojik önlemlere uygun kısıtlamaları kaldırmaya istekli olduğunu belirten bir mektup, Rus hükümeti başkanı Mikhail Mishustin'e gönderildi.
 
Hükümet düzeyindeki tarafların temsilcileri arasında, sınırdaki kısıtlamaların kaldırılması konusunda ortak bir karar geliştirilmesi konusunda görüşmeler yapılmaktadır.
 
Devlet başkanı, 3 Temmuz’da düzenlemiş olduğu basın toplantısında, cumhuriyette olumlu bir epidemiyolojik durumun geliştiğini ve Abhazya'nın herhangi bir zamanda sınırı açmaya hazır olduğunu vurguladı. Ancak, hareket etmek için, bu konuların karşılıklı görüşülmesi gerekir.
 
Yaşadığımız günlerde, Abhazya Cumhuriyeti'nde bugüne kadar teyit edilmiş coronavirüs enfeksiyonu vakası bulunmuyor.
 
Abhazya'da tüm pandemi için tanımlanmış toplam koronavirüs hasta sayısı 38 kişidir. Bunlardan 37 kişi iyileşti ve bir hasta yaşamını yitirdi.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.