RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 22:09:57 tarihnde eklendi. 670 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Moskova'dan Abhazya Okullarına yardım

MOSKOVA BATI BÖLGE YÖNETİMİ; ABHAZYA, SUHUM BÖLGESİ OKULLARINA YARDIM MALZEMESİ GÖNDERİYOR
Moskova'dan Abhazya Okullarına yardım 15/01/2009. Rusya Haber Ajansı. Moskova Batı Bölgesi Yönetimi "Abhazya Cumhuriyeti Suhum bölgesi'nde bulunan okullar için Moskova'nın batı bölgesinde toplanan yardım kolileri, cuma günü Abhazya'ya gönderilecektir" açıklamasında bulundu.

Moskova Batı Bölgesi Yönetimi "Moskova Yönetimi ile Abhazya Cumhuriyeti arasında yapılan dostluk ve işbiriliği anlaşmasına bağlı olarak Moskova Batı bölgesi Yönetimi ile Abhazya, Suhum Bölgesi Yönetimi arasındaki anlaşma gereğince Batı bölgesi Yönetimine bağlı olan Vnukova Bölgesi Yönetimi ve bölgede bulunan fabrikalardan toplanan insani yardım kolileri hazırlanmış durumdadır" dedi.

Moskova'lılar, Abhazya'lı öğrenciler için ders kitapları, okul mobilyaları ve malzemeleri, romanlar, yeni bilgisayarlar, yazıcılar ve diğer teknik malzemeler. Kolilere konularak Rusya Sivil Güvenlik Örgütü Moskova Başkanlığı tarafından Abhazya'ya gönderiliyor.

16 Ocak 2009 tarihinde Moskova'da İvan Franko caddesinde Abhazya'ya gönderilecek olan insani yardım konvoyu'nun çıkışı için tören düzenleniyor. Törene Abhazya'nın Rusya Federasyonu büyükelçisi İgor AHBA ve Suhum vilayeti Valisi Vladimir AVİDZBA'da katılıyor.

Kaynak. www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.